Udbud af drift og vedligeholdelse samt modernisering af vejbelysningsanlæg for 4 kommuner

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
10.08.2015 13.54 (GMT+02:00)

Innkjøper

Frederikssund Kommune Frederikssund Kommune
Maria Weiglin Maria Weiglin
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
29189129

Kort beskrivelse

Frederikssund Kommune, Ballerup Kommune, Roskilde Kommune & Furesø Kommune (herefter hver for sig "Kommune(n)" og i fællesskab "Kommuner(ne)") gennemfører et fælles udbud af drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysningsanlæg i Kommunerne.

 

Kommunerne forventer i løbet af foråret 2015 hver især helt eller delvist at overtage ejerskabet til alle vejbelysningsanlæg inden for kommunegrænsen. Med "vejbelysningsanlæg" forstås vejbelysningsanlæg, herunder master, armaturer, lyskilder, forsynings- og styreskabe, samt måler- og elskabe.

 

Kommunerne ønsker ikke selv at varetage driften af vejbelysningsanlægget, og udbyder derfor denne opgave med henblik på at identificere de(n) virksomhed(er) ("Leverandøren"), som fremadrettet skal varetage drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysningsanlægget.

 

Udbuddet omfatter følgende fire delaftaler. Den Kommune, som er kontraktpart på den pågældende delaftale, er anført i parentes:

 

Delaftale 1:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Frederikssund Kommune (Frederikssund Kommune).

 

Delaftale 2:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Ballerup Kommune (Ballerup Kommune).

 

Delaftale 3:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Roskilde Kommune (Roskilde Kommune).

 
Delaftale 4:     Drift og vedligeholdelse af vejbelysning i Furesø Kommune (Furesø Kommune).

 

Med undtagelse af delaftale 4, vil der for hver delaftale blive indgået to separate kontrakter (henholdsvis "Driftskontrakt" og "Moderniseringskontrakt") mellem Leverandøren og den Kommune, som er anført i parentes ovenfor. På delaftale 4 vil der blive indgået én kontrakt (Driftskontrakt) mellem Leverandøren og Furesø Kommune.

 

Bemærk: Tilbudsgiver kan alene afgive tilbud på den eller de delaftaler, som tilbudsgiver er prækvalificeret til.

 

Medmindre andet udtrykkeligt fremgår, gælder nedenstående bestemmelser for alle fire delaftaler.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00