Udbud af minigravere

Informasjon

02 - Kunngjøring av konkurranse
Åpen anbudskonkurranse
01.05.2014 16.06 (GMT+02:00)
11.06.2014 12.00 (GMT+02:00)
27.05.2014 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Lolland Kommune Lolland Kommune
Søren Groth Therkelsen Marian Desrumaux Brodersen
Jernbanegade 7
4930 Maribo
Danmark
29188572

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Ordregiver ønsker at anskaffe minigravere.

Udbuddet er opdelt i følgende 2 delaftaler:

Delaftale 1: Minigravere model 1 + 2
Omfatter et initialindkøb på to fabriksnye minigravere af model 1 og 2 samt en option på indkøb af yderligere to fabriksnye minigravere af model 2. Tilbudsgiver skal endvidere afgive en garanteret tilbagekøbspris på minigraverne efter 7 år. 

 Minigraverne skal løse flere forskellige opgaver hos Ordregiver herunder:

·         Fortovs- og belægningsarbejde

·         Gravearbejde i forbindelse med brønde

Ordregiver ønsker at afprøve de 2 tilbudte minigravere omfattet af initialordren på en af Ordregiver valgt adresse. Ordregiver vil i forbindelse med afprøvning foretage en evaluering af de tilbudte minigraveres APV jf. udbudsbetingelsernes afsnit 7, tildelingskriterium. Afprøvningen forventes foretaget i uge 25.

Ordregiver agter at indgå rammeaftale med én leverandør. Rammeaftalen løber i 2 år fra rammeaftaleunderskrift med mulighed for, at Ordregiver kan forlænge rammeaftalen med op til 2 x 12 måneder.

For yderligere detaljer vedrørende krav til minigraver mode 1 og 2 henvises til Rammeaftale A - Kravspecifikation (delaftale 1).

Delaftale 2: Minigravere model 3 + 4
Omfatter et initialindkøb på én minigraver af enten model 3 eller 4 samt en option på indkøb af yderligere én fabriksny minigraver af model 3 og én fabriksny minigraver af model 4. Tilbudsgiver skal endvidere afgive en garanteret tilbagekøbspris på minigraverne efter 7 år. 

Minigraverne skal løse flere forskellige opgaver hos Ordregiver herunder:

·         Gravearbejde i forbindelse med brønde

·         Større gravearbejder og oprensning af vandløb

Ordregiver ønsker at afprøve de 2 tilbudte minigravere omfattet af initialordren på en af Ordregiver valgt adresse. Ordregiver vil i forbindelse med afprøvning foretage en evaluering af de tilbudte minigraveres APV udbudsbetingelsernes jf. afsnit 7, tildelingskriterium. Afprøvningen forventes foretaget i uge 25.

Ordregiver agter at indgå rammeaftale med én leverandør. Rammeaftalen løber i 2 år fra rammeaftaleunderskrift med mulighed for, at Ordregiver kan forlænge rammeaftalen med op til 2 x 12 måneder.

For yderligere detaljer vedrørende krav til minigraver model 3 og 4 henvises til Rammeaftalebilag B - Kravspecifikation (delaftale 2).

Status

For å delta i en eller flere av nedstående delkontrakter, trykker du på den eller de som er relevante. Du kan så melde din interesse inne på delkontrakten.

Tittel Status
Delaftale 1 Publisert
Delaftale 2 Publisert

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Udbudsbetingelser, Minigravere.docx 317 KB
Bilag 3 – Tro og love erklæring.docx 128 KB
Bilag 4 – Aktindsigt.docx 124 KB
Bilag 5 – Stand ved tilbagekøb.docx 129 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00