Høring vedr. Udbud Dentalmaterialer

Informasjon

01 - Veiledende kunngjøring
03.12.2013 15.07 (GMT+01:00)

Innkjøper

Varde Kommune Varde Kommune
Sys Frostholm Sys Frostholm
Bytoften 2
6800 Varde
Danmark
29189811

Kort beskrivelse

Høring vedr. udbud på Dentalmaterialer til tandbehandling 

Sydjysk Kommuneindkøb, herunder (Billund, Ringkøbing-Skjern, Vejen og Varde) gennemfører i samarbejde et udbud på dentalmaterialer til tandbehandling i de enkelte kommuner. 

For at sikre en god dialog med markedet og senere en bedre udbudsproces, forhåndsbekendtgøres et foreløbigt udkast til udbudsmateriale. I den forbindelse inviteres interesseret tilbudsgivere til høringsmøde. 

Mødet foregår mandag den 16. december 2013 kl. 9.30. Mødet foregår Varde Kommune, Borgerservicecenter, Frisvadsvej 35, mødelokale 5.2.1.

Tilmelding til høringsmødet skal ske på mail syfr@varde.dk senest 11. december 2013, med angivelse af virksomhed, antal og navn på deltagerne. 

Det foreløbige udbudsmateriale er tilgængeligt via Varde Kommunes hjemmeside. Under aktuelle udbud. 

På høringsmødet vil der være muligt at komme med kommentarer og input til materialet, hvis man ikke har mulighed for at deltage er det også muligt at indsende input skriftligt. Dette skal gerne ske senest 16. december 2013 kl. 9.00

Vi håber gennem høringen at kunne sikre en endelig version af udbudsmaterialet, som har en høj kvalitet til glæde for både ordregiver og tilbudsgivere.

Eventuelle spørgsmål vedrørende høringen skal rettes til tovholder Sys Frostholm, syfr@varde.dk eller via Mercell

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00