Prosessleder

Informasjon

51 - Frivilling kunngjøring til Doffin under nasjonal terskelverdi
01.11.2013 14.34 (GMT+01:00)
15.11.2013 12.00 (GMT+01:00)
Nei

Innkjøper

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Stig Arve Nordby Stig Arve Nordby
Rådhusgata 2
9008 TROMSØ
Norge
940101808

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Prosesskonsulent medarbeiderskap

Tromsø kommune v / byrådsavdeling byutvikling søker prosessleder i medarbeiderskap til Tromsø Brann og Redning. Oppdraget vil i første omgang involvere ledere på alle nivåer, tillitsvalgte, vernetjenesten og HMS-ansvarlige.

Prosessen skal føres frem til en generell forståelse av medarbeiderskap i organisasjonen, en bevissthet hos målgruppen som er relatert til hva et godt medarbeiderskap er, hva det kreves av den enkelte deltaker og en dypere innsikt i egne ferdigheter og potensial. Det er ønskelig at oppdraget starter før årsskiftet 2013 / 2014, og avsluttes innenfor 2014 som en aktuell tidshorisont for gjennomføring.

Tilbyder må ha erfaring og kompetanse fra tilsvarende prosesser i beslektede og / eller andre typer organisasjoner og bør kunne vise til positive resultater.

Hvis tilbyder ønsker mer informasjon om moppdraget/oppdragets omfang må spørsmål om dette sendes inn via Mercell.

Tilbyder skal levere med tilbudet følgende kvalifikasjoner som vil være avgjørende for om tilbyder er kometent til å gjennomføre oppdraget:
1. Attest utstedt av den kompetente myndighet i medlemslandet hvor leverandøren hører hjemme som bekrefter at leverandøren har oppfylt sine forpliktelser med hensyn til betaling av skatter og trygdeavgifter (henvendelse til kemner/kommunekasserer for skjema RF-1244) i samsvar med lovbestemmelsene i landet.  Attesten må ikke være eldre enn 6 måneder.

2. Attest utstedt av den kompetente myndighet i medlemslandet, som bekrefter at leverandøren har oppfylt sine forpliktelser med hensyn til betaling av merverdiavgift (henvendelse til skattefogden for skjema RF-1244) i samsvar med lovbestemmelsene i landet. Attesten må ikke være eldre enn 6 måneder.

3. Erfaring og eventuelle resultater fra tilsvarende prosjekter og beskrive kompetansen og erfaring på tilbudt personell for dette oppdraget

Systemgenererte filer/Dynamiske dokumenter (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00