Leikkipuistovälineet (3 leikkipuistoa), Raahen kaupunki

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
09.02.2023 12.47 (GMT+01:00)
06.03.2023 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
Rantakatu 50
92100 Raahe
Finland
1791817-6

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Raahen kaupunki pyytää tarjouksia Honganpalonpuiston, Rantakukankadunpuiston ja Kesälänpuiston leikkivälineistä.

Tarjoajan tulee suunnitella leikkivälineet puistoon (pohjakuvat tarjouspyynnön liitteenä).

Tarjoajalla on mahdollisuus jättää tarjous yhteen, kahteen tai kolmeen puistoon (osatarjoukset hyväksytään). Tarjoajalla on myös mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Tilaajan työryhmä pisteyttää suunnitelmat kohdassa "Päätöksenteon perusteet" annetuin kriteerein. Honganpalonpuiston määräraha on 25.000 euroa, Rantakukankadunpuistoon on varattu 30.000 euroa ja Kesälänpuistoon 25.000 euroa.

Leikkivälineet tulee toimittaa Honganpalonpuistoon 31.5.2023 mennessä, ja muihin puistoihin 30.6.2023 mennessä osoitteeseen Varikkotie 5, Raahe.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on lähetettävä 27.2.2023 klo 12.00 mennessä. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset.

Tarjoajien tasapuolisen kohtelun turvaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata. Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asia on tulkinnanvarainen, tarjoajan velvollisuus on tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys. Tarjoajan tulee huomioida tarjousta tehdessään edellä mainitut kysymykset ja niihin annetut vastaukset, koska ne sisältävät viimeisimmän tarjouspyyntöä koskevan tiedon.

Tarjoukset on toimitettava 6.3.2023 klo 12.00 mennessä. Kilpailutusjärjestelmä ei ota vastaan myöhästyneitä tarjouksia (12:00:00). Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/raahe. Muulla tavalla jätettyjä tarjouksia ei hyväksytä.
Raahen kaupunki pyytää tarjouksia Honganpalonpuiston leikkivälineistä.

Tarjoajan tulee antaa suunnitelma / tarjous leikkipuistoon tulevista leikkivälineistä.

Tarjoajalla on käytössään maksimissaan 25 000 € / alv 0 % leikkivälinehankintoihin.

Tarjoajan tulee huomioida leikkipuistosuunnitelmassa leikkikentän koko ja leikkivälineiden turva-alueen kokovaatimukset. Honganpalonpuisto sijaitsee mäntykankaalla ja vieressä on Honganpalon ala-aste. Entiset leikkivälineet poistetaan, mutta hyväkuntoinen kiipeilyteline säilytetään. Kolme ulkokuntoiluvälinettä jätetään myös paikalleen. Toivomme mahdollisimman monipuolista peruspuistoa ikäryhmälle 5-12 vuotiaat. Puistoon tarvitaan ainakin keinut, monipuolinen keskusleikkiväline, pyörivä karuselli tai vastaava. Rakenteissa arvostamme kestävyyttä esim. teräsrunkoja. Tarjoukseen tulee kuulua myös pöytäpenkkiryhmä. Puisto näkyy hyvin Google Mapsissa streetview-toiminnolla.

Leikkivälineet tulee toimittaa Honganpalonpuistoon 31.5.2023 mennessä osoitteeseen Varikkotie 5, Raahe.

Tilaaja vertailee ja pisteyttää annetut ehdotukset. Pisteytykseen vaikuttavat seikat on ilmoitettu kohdassa "Päätöksenteon perusteet".

Tarjoajalla on mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Leikkipuistovälineet (3 leikkipuistoa), Raahen kaupunki.pdf 783 KB
Leikkipuistovälineet (3 leikkipuistoa), Raahen kaupunki.zip 3,85 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00