Kutsu markkinavuoropuheluun: Kt68 parantaminen Pedersöressä, STk

Informasjon

01 - Veiledende kunngjøring
(Ikke tilgjengelig)
15.01.2021 17.01 (GMT+01:00)

Innkjøper

Väylävirasto Väylävirasto
Pasi Kivioja Pasi Kivioja
Opastinsilta 12 A
FI-00520 Helsinki
Finland
1010547-1

Kort beskrivelse

Kantatie 68 on tärkein yhteys Pietarsaaren satamasta ja Pietarsaaren kaupungista valtatielle 8 ja sisämaan suuntaan. Pietarsaaren satamassa ja lähialueilla olevissa yrityksissä on yli 2 000 työpaikkaa. Yritysten toiminta on riippuvainen kantatien liikenteen sujuvuudesta. Kt68 on suunnittelualueella yksiajoratainen tie, jonka liikenteen sujuvuuden liittyväksi ongelmaksi on koettu sivutieltä liittyminen päätielle. Hankkeen tavoitteena on parantaa kantatien vaikutusalueen, sataman ja sataman alueella toimivan teollisuuden saavutettavuutta ja parantaa liikenneturvallisuutta. Hankkeen toteuttaminen antaa mahdollisuuksia tien varren maankäytön kehittämiselle. Urakka toteutetaan kehitysvaiheen sisältävällä suunnittele ja toteuta -mallilla (STk), sisältäen kehitysvaiheen, rakennussuunnittelun ja rakentamisen. STk-urakka koostuu kahdesta (2) valtuushankkeesta, jotka ovat teknis-taloudellisista syistä yhdistetty toteutettavaksi yhdellä (1) urakkasopimuksella: 1. Kt68 ja vt8 parantaminen Edsevössä, Pedersöre 2. Kt68 parantaminen rakentamalla uusi Kolpin ylikulkusilta, Pedersöre. Aikataulu: — Urakka kilpailutetaan kevään 2021 aikana — Urakan kehitysvaihe on kesällä 2021 — Urakan rakentamisvaihe kestää alkusyksystä 2021 loppuvuoteen 2022.

Tämä ilmoitus on kutsu markkinavuoropuheluun. Kyseessä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tällä ilmoituksella ei lyhennetä myöhemmin mahdollisesti käynnistettävän hankintamenettelyn määräaikoja, eikä osallistuminen markkinavuoropuheluun ole edellytys hankintaan osallistumiselle. Markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia osapuolia, eikä osallistumisesta makseta korvauksia. Tämän ilmoituksen tarkoituksena on tiedottaa markkinatoimijoita sekä antaa markkinatoimijoille mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa palautetta helmikuussa käynnistettävästä hankintamenettelystä, hankkeen sisällöstä sekä hankintaan liittyvistä reunaehdoista ja erityispiirteistä.

Hankkeesta kiinnostuneet markkinatoimijat voivat pyytää hanketta ja hankintaa koskevan informaatio- ja suunnitelmamateriaalin toimitettavaksi hankintayksiköltä osoitteesta info@proviko.fi Viesti otsikoidaan "Kt68 parantaminen Pedersöressä, STk, informaatiomateriaali". Informaatiomateriaalin tarkoituksena on auttaa tarjoajia valmistautumaan ennalta tulevaan tarjouskilpailuun.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00