Anskaffelse av fødesystem - RFI

Informasjon

12.01.2021 11.25 (GMT+01:00)
17.02.2021 15.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Helse Nord RHF Helse Nord RHF
Rune Sætermo Rune Sætermo
Sjøgata 10
8038 BODØ
Norge
883658752

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

 Helse Nord RHF har utarbeidet et målbilde for fødselsomsorgen og har startet arbeidet med å se på hvordan målbildet kan realiseres. En del av dette er å vurdere en eventuell anskaffelse av et nytt system for å understøtte fødeområde (heretter kalt fødesystem).

I den forbindelsen er det utarbeidet et utkast til RFI (“Request for information”) der behovet og målbildet til fødselsomsorgen er beskrevet - se vedlegg.

Helse Nord RHF ønsker å invitere leverandørmarkedet til dialog om behovet for et fødesystem og hvordan dette kan bidra til oppfyllelse av målbildet, for å få innsikt i leverandørmarkedets tanker og løsninger, samt innspill til den videre prosessen for utforming av kravspesifikasjon for et fødesystem.

Helse Nord RHF ønsker å avtale et dialogmøte med alle potensielle leverandører som kan løse deler av eller hele behovet til Helse Nord RHF.

Se vedlegg for nærmere informasjon om RFIen samt påmelding til dialogmøter.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Invitasjon RFI.docx 24 KB
RFI_utkast januar.pptx 4,66 MB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00