Udbud af lederuddannelse på diplomniveau

Informasjon

Kunngjøring av konkurranse
21 - Anskaffelsesforskriften: Helse- og sosialtjenester og særlige tjenester
Åpen anbudskonkurranse
01.05.2020 15.47 (GMT+02:00)
26.05.2020 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Københavns Kommune Københavns Kommune
Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Københavns Kommune ønsker at indhente tilbud på en fuld Diplom i Ledelse (herefter DIL) eller Den Offentlige Lederuddannelse (herefter DOL). Aftalen skal rumme mulighed for, at medarbejdere i Københavns Kommune (herefter KK) kan tage en fuld DIL eller DOL hos Leverandøren, som består af 3 grundmoduler, 3 valgfrie moduler og 1 afgangsprojekt. Deltagere fra KK skal have mulighed for efter behov kun at tage et enkelt modul eller flere moduler uden at tage en fuld DIL eller DOL. Deltagerne skal således have mulighed for at tage modulerne i den rækkefølge, som er mest relevant for den enkelte deltager. Indkøb af DIL eller DOL sker altid pr. modul.
Københavns Kommune har behov for, at Leverandøren kan varetage tilpasning af eksisterende grundmoduler og valgfrie moduler til behov i KK.
Leverandøren skal stille et bestillingssystem til rådighed for medarbejdere i KK, der vil tilmelde sig moduler i DIL eller DOL.

Status

For å delta i en eller flere av nedstående delkontrakter, trykker du på den eller de som er relevante. Du kan så melde din interesse inne på delkontrakten.

Tittel Status
Delaftale 1 Publisert
Delaftale 2 Publisert

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Udbudsbetingelser for udbud af lederuddannelse på diplomniveau.pdf 387 KB
Bilag C Information til tilbudsgiver.pdf 174 KB
Bilag D Eksempel på skræddersyet modul.pdf 490 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00