KK - Prekvalifisering Totalentreprise - 63403 Østerveien 4 - Avlastningsboliger Sommerro

Informasjon

02 - Kunngjøring
Konkurranse med forhandling
29.04.2020 09.37 (GMT+02:00)
11.05.2020 09.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Kristiansund kommune Kristiansund kommune
Svein Erik Dyrseth Svein Erik Dyrseth
Kaibakken 2
6509 KRISTIANSUND N
Norge
991891919

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Konkurransen gjelder bygging av nytt avlastningstilbud for barn og unge i Østerveien 4 på Sommerro i Kristiansund.

I denne forhåndskunngjøringen skal leverandørene kun besvare kvalifikasjonskravene. Kun leverandører som blir kvalifisert vil inviteres til å gi tilbud i konkurransen.
 
Beskrivelse av leveransen følger i egne dokumenter. Det gjøres oppmerksom på at det kan tilkomme endringer av konkurransedokumentene frem til invitasjon om tilbudsinngivelse sendes ut, men vedlagte dokumenter gir et godt bilde av anskaffelsens størrelse og kompleksitet.

Bystyret i Kristiansund har gitt føringer om at prosjektet skal være fremtidsrettet og foroverlent på energi og miljø. Det har derfor blitt utført en miljømessig gjennomgang av prosjektet for å konkretisere dette og sette krav som entreprenøren skal oppfylle.

Oppdragsgiver ønsker i samarbeid med entreprenør å finne innovative løsninger som reduserer byggets kostnader til drift og vedlikehol

Dette er første steg i en to-trinns anskaffelsesprosedyre. Neste steg er selve tilbudsprosessen. For å se på konkurransen og tilhørende dokumenter, klikk på denne linken: KK - Totalentreprise - 63403 Østerveien 4 - Avlastningsboliger Sommerro

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00