Tuulensuunkadun ja Käsityöläiskadun kunnallistekniikan rakentaminen

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
31.01.2020 08.26 (GMT+01:00)
24.02.2020 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Naantalin kaupunki Naantalin kaupunki
Heikki Voutilainen Heikki Voutilainen
Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali
Finland
0135457-2

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Urakkaan sisältyy Tuulensuunkadun (välillä Tullikatu-Ratakadun jälkeinen suojatie), Käsityöläiskadun (välillä Tuulensuunkatu-Luostarinkatu), Henrikinkujan (välillä Tuulensuunkatu-Asemapäällikön puisto), ja Asemapäällikönpuiston osan rakentaminen. Lisäksi kohteessa rakennetaan kuivatus, valaistus ja vesihuoltojärjestelmät. Alueen sähkö- ja tietoliikennekaapelireiteille sekä kaukolämpölinjoille tulee urakassa rakennettavia muutoksia ja täydennyksiä.

Rakennuspaikan osoite on Tuulensuunkatu ja Käsityöläiskatu, Naantali.

Urakkaan sisältyy Käsityöläiskadun, Tuulensuunkadun, Henrikinkujan ja Asemapäällikön puiston osittainen rakentaminen – nimisen urakan rakentaminen kaikkine töineen ja hankintoineen suun-nitelma-asiakirjojen mukaisesti. Urakkaan sisältyy em. katujen, puiston ja kuivatuksen sekä asiakirjoissa esitetyn vesihuollon rakentaminen kaikkine töineen ja hankintoineen suunnitelmien mukaan valmiiseen ja viimeisteltyyn kuntoon.
Urakka sisältää myös kaikki liikennejärjestely, joita tehdään urakan aikana vaiheittain. Rakennuttaja on suunnitellut työvaiheistuksen ja liikennejärjestelyt (vaiheet 1-6) ja ne ovat liitettynä tarjouspyyntöaineistoon.
Yksityiskohtaisempi hankinnan sisältö on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Tuulensuunkadun ja Käsityöläiskadun kunnallistekniikan rakentaminen_liitteet.zip 18,41 MB
Tuulensuunkadun ja Käsityöläiskadun kunnallistekniikan rakentaminen.pdf 211 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00