Palvelualustan kumppanihankinta - tietopyyntö

Informasjon

27.01.2020 10.21 (GMT+01:00)
07.02.2020 11.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Aalto-korkeakoulusäätiö sr Aalto-korkeakoulusäätiö sr
Mikko Matilainen Mikko Matilainen
PL 11000
00076 AALTO
Finland
2228357-4

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan kyseessä on julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) 65 § mukainen markkinakartoitus, jonka tavoitteena on selvittää ja kerätä tietoa suunnitteilla olevaan Aalto-yliopiston palvelualustan kumppanihankinnan tarjouskilpailuun liittyen.

Tietoja kerätään, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voitaisiin järjestää mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti ja että tarjouspyyntöasiakirjoissa pystyttäisiin kuvaamaan hankittava palvelu ja sille asetettavat vaatimukset oikealla ja riittävällä tarkkuudella.

Tämä tietopyyntö ei sido Aalto-yliopistoa toteuttamaan palvelualustan kumppanihankintaa. Jos hankintayksikkö päättää edetä hankinnan kanssa, hankintailmoituksen arvioitu julkaisupäivämäärä on 14.02.2020.

Tietopyynnön sisältö hankintayksikön alustavine näkemyksineen selviää ainoastaan tietopyynnöstä ja sen liitteistä.

Kysymykset ovat liitteenä olevassa Tietopyyntö-liitteessä.

Vastaukset tietopyyntöön pyydetään toimittamaan määräaikaan mennessä kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen: Mikko Matilainen, mikko.matilainen@aalto.fi ja CC. Uttrang Thor-Touch, uttrang.thor-touch@ptcs.fi Saateviestin aiheeksi pyydämme merkitsemään: "Vastaukset – Tietopyyntö Aalto – Palvelualustan kumppani, [vastaajan organisaation nimi]".

Jos vastauksenne sisältää liike- ja ammattisalaisuuksia tai muuta salassa pidettävää tietoa, yksilöikää ja merkitkää salassapidettävät kohdat selvästi toimitettuun aineistoon.

Aalto-yliopisto (”Tilaaja”) on kilpailuttanut palvelualustaratkaisun, jossa teknologiaksi on valikoitunut Salesforce.com:n laaja SaaS-alustaratkaisu.

Tietopyynnön kohteena on valikoidun palvelualustaratkaisun kumppanihankinta.

Valikoidun palvelualustaratkaisun tarkoituksena on tarjota laaja palvelu-, prosessi- ja tietoväylä yliopiston palvelujen tarjontaan. Palvelualustan kohderyhminä ovat kaikki yliopiston sidosryhmät, mukaan lukien opiskelijat, henkilökunta, akateeminen henkilöstö, vierailijat, potentiaaliset opiskelijat, alumniyhteisö ja yhteistyökumppanit, kuten yliopiston ekosysteemiin kuuluvat yritykset.

Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tämän tietopyynnön liitteenä, Liite 1 Hankinnan kohteen kuvaus.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Palvelualustan kumppanihankinta_liitteet.zip 1,84 MB
Palvelualustan kumppanihankinta.pdf 193 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00