Erhverv & Beskæftigelse - boost til jobsøgning

Informasjon

101 - Varer og tjenester
09.10.2019 11.00 (GMT+02:00)
28.10.2019 23.59 (GMT+01:00)
21.10.2019 12.00 (GMT+02:00)
Nei

Innkjøper

Syddjurs Kommune Syddjurs Kommune
Stab og Økonomi Stab og Økonomi
Karin Sonne Karin Sonne
Lundbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

I Syddjurs Kommune er det Erhverv og Beskæftigelses opgave at bidrage til et velfungerende arbejdsmarked ved at bistå og servicere samt støtte borgere, der af forskellige årsager er ledige eller sygemeldte, og har behov for hjælp til at få arbejde og blive selvforsørgende.

Indsatsen overfor de ledige borgere har til formål at bringe den enkelte borger tilbage eller tættere på arbejdsmarkedet eller i uddannelse, med udgangspunkt i den enkelte borgers situation. Dette skal ske gennem en professionel og målrettet indsats, som sikrer at alle borgere kommer hurtigst muligt tilbage og fastholdes på arbejdsmarkedet eller i ordinær uddannelse.

Denne tilbudsindhentning vedrører levering af indsatsen ”Boost til jobsøgning” efter Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats.

På tværs af beskæftigelseslovgivningens ydelsesgrupper vil målgruppen omfatte borgere, hvor en væsentlig barriere for hel eller delvis tilknytning til arbejdsmarkedet vurderes at være ”en meget fastlåst situation”. Borger kan deltage på holdforløb.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Tilbudsbrev - Boost til jobsøgning.pdf 957 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Skriv til oss

21 01 88 00