Sikring og varsling

Hange

Avatud menetlus
13.08.2015 16:36 (GMT+03:00)

Hankija

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF)
Tor Henriksen Tor Henriksen
Postboks 98
2021 Skedsmokorset
Norra
965 075 364

Eesmärk

ROAF, heretter kalt Oppdragsgiver, skal etablere avtale om sikring og varsling.

Oppdragsgiver ønsker primært å inngå avtale med én totalleverandør, men forbeholder seg retten til å anta helt eller delvis hvilket som helst av de innkomne tilbud. Tjenesten personell- og kassekontroll kunngjøres som delkontrakt.

Leverandøren skal sørge for sikring og varsling ved alle Oppdragsgivers anlegg. Anleggene er lokalisert på forskjellige steder i eierkommunene.

Formålet med konkurransen er å legge til rette for at Oppdragsgiver får en effektiv og helhetlig sikrings- og varslingsløsning med ett responssenter tilpasset de behov Oppdragsgiver til enhver tid har. Løsningen skal sikre definerte områder, objekter og eiendeler mot innbrudd, brann, tyveri, hærverk, ol på et tidligst mulig tidspunkt.

Hovedutfordringen som løsningen skal bidra til å løse er å holde uvedkommende ute fra Oppdragsgivers anlegg utenom åpningstidene, samt avdekke potensielle branntilløp. Oppdragsgiver legger til grunn at leverandørene tilbyr løsning ut fra hva som er “godt nok” – spesielt om avansert teknologi inngår i tilbudet.

Oppdragsgiver skal anskaffe en fremtidsrettet løsning for sikring og varsling, som skal ha preventiv og avskrekkende virkning på innbrudd og hærverk, avdekke tidlige tegn til branntilløp, og sørge for rask deteksjon og aksjon/handling.



Kontraktstildeling
Tittel: Sikring og varsling
Dato for kontraktstildeling: 28-05-2015
Antall mottatte tilbud: 6
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Skan-Kontroll AS925 114 510, PB 34 Vollebekk, 0516 Oslo, NO, Telefon: +47 90747014.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti