Leiebil

Hange

Avatud menetlus
12.02.2014 15:33 (GMT+02:00)
27.03.2014 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Oppland fylkeskommune961382335 Oppland fylkeskommune961382335
Inger Lise Høvik Inger Lise Høvik
Kirkegata 76
2609 Lillehammer
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Oppland fylkeskommune omfatter i tillegg til sentraladministrasjonen på Lillehammer følgende virksomheter:

-13 videregående skoler, med til sammen 19 virksomhetslokasjoner.

-22 tannklinikker

-2 folkehøgskoler

-fylkesbibliotek

-fylkesarkiv

Oppland fylkeskommune har i altca. 2.000 ansatte. Fylket har et areal på 25.192 km2 , og et innbyggertall på ca. 187.000.Mer informasjon om Oppland fylkeskommune finnes påwww.oppland.org

Høgskolen i Lillehammer (HiL) ble etablert i 1971 og har som sitt formål å drive høyere utdanning og forsking.

Høgskolen har en studieportefølje med hovedvekt på en medie- og samfunnsfaglig profil, og tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning.

Høgskolen har ca. 4800 studenter, hvorav 700 er deltids- og fjernundervisningsstudentar, og over 300 ansatte. Hedmark fylkeskommune omfatter i tillegg til sentraladministrasjonen på Hamar

følgende virksomheter:

- 14 videregående skoler

- 24 tannklinikker

- fylkesbibliotek

Hedmark fylkeskommune inngår i tillegg avtale på vegne av disse virksomhetene:

Hedmark Trafikk FKF (org nr: 981 522 427)Teater Innlandet AS (org nr. 995 489 686)Stiftelsen Kunstbanken Hedmark Kunstsenter (org nr. 981 135 865)Kjørekontoret Innlandet (org nr. 989 279 610)Stiftelsen Musikerordning for Hedmark (org nr. 983 398 332) også kalt Musikk i HedmarkHedmark fylkeskommune Blæstad AS (org.nr. 991 509 658)

Hedmark fylkeskommune har i alt ca. 2.000 ansatte. Fylket har et areal på 27.388 km2, og et innbyggertall på ca. 193.700. Mer informasjon om Hedmark fylkeskommune finnes på www.hedmark.org

HFK tiltrer avtalen 15.11.2014.Oppland fylkeskommune (OFK) ønsker på veiene av samarbeidet herved å invitere Dem til å gi tilbud på levering av varer og/eller tjenester i henhold til dette dokumentet.Oppdragsgiverne er ikke én juridisk enhet. Fylkeskommunene ogHiL bruker felles konkurransegrunnlag, men vil inngå egne kontrakter med vinneren av konkurransen og betraktes som separate oppdragsgivere med ulike fakturaadresser.Lillehammer, Øyer og Gausdal kommuner skal ha opsjon på å tiltre avtalen.

Rammeavtalens formål er å tilrettelegge for en god og fleksibel leiebiltjeneste for OFK, HFKog HIL sine ansatte og engasjerte samarbeidspartnere. Avtalen skal på en enkel og hensiktsmessig måte tilrettelegge for at ansatte og utøvere som er engasjert av oppdragsgiverne ved behov kan foreta leie av bil for bruk på tjenestereiser/oppdrag.Rammeavtalen(e) skal omfatte både korttidsleie og langtidsleie, og skal kunne benyttes av ansatte i OFK, HFKog HIL på tjenestereise. Avtalen skal sikre et bredt tilbud av leiebiler.Konkurransen skal føre frem tilrammeavtaler med én leverandør i Hedmark og én leverandør i Oppland.

Oppdragsgiver står fritt til å velge annen leverandør der det vil være mer hensiktmessig, for eksempel på grunn av geografi, å leie bil av annen leverandør på steder rammeavtaleleverandør ikke har levering.Følgende hovedgrupper trenger leiebil:

Kulturarv:

Den arkeologiske oppdragsenheten benytter i gjennomsnitt 4 leiebiler, over en lengre leieperiode opptil 6 måneder sammenhengende. De arbeider ute i felt fra april/mai til oktober/november. Det vil derfor være langtidsleie for ca 4 biler i hele perioden, som skal prises i tilbudet. Arkeologene har oppdrag over hele fylket.

Arkeologene trenger en bil som har plass til graveutstyr. Det kan oppstå noe smuss og skitt i bilene. Noen av turene vil være på fjellveier/uasfalterte veier, men det kjøres ikke off-road.I hovedsak leies standard bil, men biler med firehjulstrekker også relevant.

Kulturenheten

Utøverne er engasjert av fagenhet kultur og idrett, Oppland fylkeskommune. De har ofte behov for en større bil/flerbruksbil/varebil som har plass til flere personer, instrumenter, rekvisitter, teaterutstyr ol. De er på turneer ca 80. ganger i året, og turneen varer fra 1 til 4 uker.

Andre ifylkeskommunen

Ansatte og politikkere i OFK som har behov for leiebil.

Det vil hovedsakelig være behov for standard leiebilertil denne gruppen.

HIL

Høgskolen i Lillehammer benytter seg av leiebil blant annet i forbindelse med studentprosjekter i regi av TVF og DNF, hovedsaklig varebiler. Bruk av leiebil i forbindelse med tjenestereiser for høgskolens studenter og ansatte vil også være aktuelt, hovedsaklig standard leiebil.

For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.

https://tendsign.no/doc.aspx?ID=50777

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no

Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti