Innkjøp av to ultralydapparater til forskning innen ekkokardiografi

Hange

Avatud menetlus
18.11.2013 18:29 (GMT+02:00)
08.01.2014 13:00 (GMT+02:00)
08.01.2014 1:00 (GMT+02:00)

Hankija

NTNU NTNU
Øystein Moen Skotheim Øystein Moen Skotheim
Høgskoleringen 1,
7491 Trondheim
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Det dreier seg om innkjøp av to ultralydapparater til forskning innen ekkokardiografi, samt en serverløsning for lagring av forskningsultralydopptak.

Ultralydapparatene skal hovedsakelig brukes til forskning innen ekkokardiografi, og skal brukes på pasienter og forsøksdyr (gris, rotte). Det dreier seg om utvikling og utprøving av applikasjoner, både for akvisisjon og analyse av ekkokardiografidata. Apparatene må således være programmerbare, og det må gis tilgang til rådata. I tillegg vil minst et av apparatene gå inn i feasibilitystudier og kliniske studier av de samme applikasjonene. Dette apparatet skal kunne brukes til full kardiologisk/hemodynamisk undersøkelse, inklusive transthoracal og vaskulær undersøkelse, både av barn og voksne. Dette apparatet planlegges brukt av klinikere med arbeidsfelt innen ekkokardiografiforskning. Minst en maskin må ha forskningsprogramvare av siste versjon,. Denne programvaren trenger ikke være godkjent for klinisk / hemodynamisk undersøkelse. Apparatet skal brukes av forskere med kompetanse innen medisin eller teknologi.

Da begge maskiner samt server skal inngå i forskningsarbeid innen samme prosjekter, må de være kompatible. Det er derfor ikke anledning til å levere et anbud på en enkeltmaskin.

Link till konkurransegrunnlaget:

https://sourcing.amesto.com/avantra/Customer/Trondheim/modules/Purchase/Published/selected.aspx?pid=2355

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti