Konsulentbistand til etablering og implementering av innholdsstrategi for web

Hange

Avatud menetlus
27.08.2012 14:36 (GMT+03:00)
08.10.2012 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor
Cecilie Trehjørningen Cecilie Trehjørningen
Rådhuset,
0037 Oslo
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Oslo kommune v/ Byrådslederens kontor (BLK), heretter kalt Oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av konsulentbistand til etablering og implementering av innholdsstrategi for web i Oslo kommune.

Oslo kommune har pr i dag et av de mest omfangsrike nettsteder i Norden med rundt 200 selvstendige nettsteder under paraplydomenet www.oslo.kommune.no. BLK har konsernovergripende oppgaver i Oslo kommune og forvalter kommunens nettsted. Oslo kommune har i dag desentralisert publisering med felles rammeverk og publiseringsløsning der BLK er systemeier.

Det er identifisert et behov for å etablere et strategidokument for innholdsforvaltning på web. Strategien skal også implementeres i organisasjonen, slik at deltakelse i beslutnings- og forankringsprosesser samt utarbeidelse av styringsdokumenter og støttedokumenter vil inngå i arbeidet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=266064.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti