IKT basert undervisningsstøtte

Hange

Piiratud menetlus
27.02.2012 14:26 (GMT+02:00)
30.03.2012 15:00 (GMT+03:00)

Hankija

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Inger Bråttvik Dale
Innkjøpsseksjonen,
7491 Trondheim
Norra

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Formålet med denne anskaffelsen er å få på plass «neste generasjons LMS (Learning Management System)» tilpasset NTNUs visjon og strategi om samhandlende og smidige IKT-løsninger.

Løsningen må derfor ta høyde for nåværende og fremtidige endringsbehov mht. NTNUs virksomhetsbehov og IKT-infrastruktur.

Løsningen skal være operativ tidligst fra oppstart av høstsemesteret 2013, men skal være tilgjengelig for testkjøring i løpet av høstsemesteret 2012, og løsningen må være basert på en teknologi som muliggjør en levetid på systemet opp til 8 år. Løsningen må tilby gode, standardiserte grensesnitt for integrasjon mot andre eksisterende og planlagte systemer i NTNUs systemportefølje som naturlig kan knyttes til eller integreres med læringsstøttesystemet. Dette gjelder både det å kunne hente ut innhold og tjenester, og generere (publisere) innhold og tjenester i læringsstøttesystemet fra andre systemer, samt å kunne kommunisere aktiviteter i læringssstøttesystemet til kanaler utenfor læringsstøttesystemet

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=251119.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Kvalifikasjonsdokument_utlyst.doc 170 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti