POPELY Kantatien 86 (Ouluntie) ja Taanilanväylän liittymäjärjestelyt; KU

Hange

Avatud menetlus
09.03.2022 11:14 (GMT+02:00)
05.04.2022 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Lapin ELY-keskus, L-hankinta-alue, Oulu Lapin ELY-keskus, L-hankinta-alue, Oulu
Leo Oja Leo Oja
Veteraanikatu 1
90100 Oulu
Finland
2296962-1

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Urakkaan kuuluu työt siinä laajuudessa, kuin ne on tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.

Lisäksi urakkaan kuuluu tarke- ja toteumamittaukset, tutkimukset, työnaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelu, toteutus ja purku/palauttaminen sekä tarvittavat purkutyöt sekä jätteiden käsittely.

Urakan sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Urakkaan kuuluu työt siinä laajuudessa, kuin ne on tarjouspyynnön liittenä olevissa asiakirjoissa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.

Urakkaan sisältyy mm:
- Kt 86 (Ouluntie) ja Taanilanväylän liittymäjärjestelyt rakentaminen siinä laajuudessa kuin se rakennussuunnitelma-asiakirjoissa on määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.
- Optiokohde 1: Kt 86 jkpptie välillä Taanila-Savelantie rakentaminen siinä laajuudessa kuin se rakennussuunnitelma-asiakirjoissa on määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.

Lisäksi urakkaan kuuluu tarke- ja toteumamittaukset, tutkimukset, työnaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelu, toteutus ja purku/palauttaminen sekä tarvittavat purkutyöt sekä jätteiden käsittely.

Urakkaan kuuluu myös tiedotus-, raportointi- sekä takuuaikaisia töitä ja päätoteuttajan rooliin kuuluvia yhteensovittamisvelvoitteita tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Urakkaan kuuluu työt siinä laajuudessa, kuin ne on tarjouspyynnön liitteenä olevissa asiakirjoissa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen.

Urakoitsijan tulee suorittaa kaikki ne työt ja niihin liittyvät hankinnat, jotka asiakirjojen mukaisen työsuorituksen valmiik-si saattaminen edellyttää ja joista ei nimenomaan asiakirjoissa mainita, etteivät ne kuulu urakoitsijan suoritusvelvollisuuteen.

Urakan laadunvarmistuksen muotona on laatuvastuurakentaminen eli LVR.

Urakan sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
POPELY Kantatien 86 (Ouluntie) ja Taanilanväylän liittymäjärjestelyt_liitteet.zip 261,47 MB
POPELY Kantatien 86 (Ouluntie) ja Taanilanväylän liittymäjärjestelyt.pdf 425 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti