Puurakenteisen pysäköintilaitoksen kehittämistyö

Hange

Other
26.06.2020 10:03 (GMT+03:00)
10.08.2020 12:00 (GMT+03:00)

Hankija

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Kaupunginkanslia Kaupunginkanslia
PL 1
00099 Helsingin kaupunki
Finland
0201256-6

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

Hankinnan kohteena on puurakenteisen pysäköintilaitoksen kehittämistyö. Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin liitteessä 1 Suunnitteluohjelma.

Hankkeen päätavoitteena on laatia rakennuslupatasoiset pääpiirustukset kahdelle puurakenteiselle pysäköintilaitokselle sekä laskelmat niiden elinkaari- ja investointikustannuksista sekä hiilijalan- ja -kädenjäljestä.

Hanke tutkii uutta rakennejärjestelmää, jossa erityinen huomio kohdistuu rakenteiden liitosten suunnitteluun ja niiden kestävyyteen; miten mahdollistetaan rakenteellinen modulaarisuus ja muunneltavuus, jotta rakennus voidaan toteuttaa vaiheittain ja rakennuksen osia voidaan tarvittaessa purkaa, kasata, korvata uusilla ja käyttää uudelleen. Tavoitteena on selvittää, millaiset puutuotteet sopivat parhaiten tämän kaltaisiin rakenteisiin ja mitkä ovat parhaat materiaalit välipohjien ja ajoramppien kulutuspintoihin huomioiden myös ylläpito ja kierrätettävyys.

Yhteistyöhankkeena toteutettavassa puurakenteisen pysäköintilaitoksen ovat mukana Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Tampereen kaupungin omistama pysäköintiyhtiö Finnpark Oy, Versowood Oy, YIT Suomi Oy, Arkta Reponen Oy ja Ympäristöministeriö.

Hankinta on julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) mukainen tutkimus- ja kehitystoiminnan suunnittelua ja toteutusta koskeva hankinta, johon ei sovelleta hankintalakia. Hankinta kilpailutetaan kevennettynä kilpailutuksena.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Puurakenteisen pysäköintilaitoksen kehittämistyö_liitteet.zip 960 KB
Puurakenteisen pysäköintilaitoksen kehittämistyö.pdf 236 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti