Sijoitusten raportointi - tietopyyntö

Hange

20.09.2019 11:19 (GMT+03:00)
30.09.2019 13:00 (GMT+03:00)

Hankija

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Marja Ahola Marja Ahola
PL 640
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

TÄMÄ EI OLE ENNAKKOILMOITUS, HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN ILMOITUS MARKKINAVUOROPUHELUN KÄYNNISTÄMISESTÄ OSANA HANKINNAN SUUNNITTELUA.

Kutsu kirjalliseen markkinavuoropuheluun

Espoon kaupunki on käynnistänyt sijoitusten raportointiin liittyvän hankinnan valmistelun. Hankinnan kohteena on SaaS mallilla hankittava palvelu, joka mahdollistaa olemassa olevien sijoitusten läpivalaisun ja analysoinnin. Palvelun tulee hakea Espoon sijoitukset kolmannen osapuolen sijoitusjärjestelmästä ja muodostaa tiedot Espoon sijoitusvarallisuudesta, antaen näin todellisen käsityksen sijoitusten allokaatisota, riskeistä, vastuullisuusanalyysistä ja muista ominaisuuksista kokonaisvaltaisesti. Sijoitukset, kuten rahastot tulee pystyä läpivalaisemaan instrumenttitasolle. 

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa mahdollisia palventuottajia ja edistää palvelun hankintaa yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Osallistumisilmoituksia toivotaan mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 klo 13.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marja.ahola@espoo.fi.

Otamme yhteyttä markkinavuoropuheluun ilmoittautuneisiin yrityksiin lokakuun alussa.

HUOMIO! Tämä ei ole tarjouspyyntö, vaan kutsu ilmoittaa halukkuutensa osallistumisesta markkinavuoropuheluun koskien tulevaa hankintaa. Osallistuminen tietopyyntöön ei sido palveluntuottajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Hankele lisatud dokumendid

Dokumendi nimi Faili suurus
Sijoitusten raportointi - tietopyyntö.pdf 182 KB

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti