Anmodning om interessetilkendegivelser – rehabiliteringsprojekt på ældreområdet

Hange

101 - Kaubad ja teenused väärtuses
20.02.2014 13:58 (GMT+02:00)
05.03.2014 13:00 (GMT+02:00)
28.02.2014 13:00 (GMT+02:00)
Ei

Hankija

Høje-Taastrup Kommune Høje-Taastrup Kommune
Niels Tiedemann Niels Tiedemann
Bygaden 2
2630 Taastrup
Taani
19501817

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

1.                   Indledning

Høje-Taastrup Kommune, Social- og Omsorgscentret, (HTK) påtænker at gennemføre et projekt om metodeudvikling og implementering af rehabilitering inden for ældreområdet.  

HTK vil indgå kontrakt med en ekstern leverandør (konsulent) om gennemførelse af projektet. Som helhed vil de omhandlede tjenesteydelser være omfattet af Bilag II B til udbudsdirektivet. I den situation foreskriver HTK’s interne retningslinjer for indkøb, at der skal indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere før en direkte tildeling af kontrakten.

Grundet projektets strategiske betydning og størrelse ønsker HTK at udvælge tilbudsgivere til denne proces efter en screening af egnede leverandører på markedet.      

På denne baggrund anmoder HTK leverandører om at tilkendegive deres interesse i at blive udvalgt som tilbudsgiver i forbindelse med en direkte tildeling af kontrakten.

Annonceringen, anmodningen og og den efterfølgende tilbudsproces er ikke omfattet af Udbudsdirektivet og tilbudslovens regler om fremgangsmåden ved indgåelse af offentlige kontrakter.

Anmodningen består alene af denne annoncering, og der kan ikke rekvireres materiale om projektet mv. 

2.                  
Projektet

Hverdagsrehabilitering skal efter endt implementeringsproces være den naturlige arbejdsmetode for samtlige ansatte i HTK’s hjemmepleje og plejecentrene. Det skal være naturligt for alt personale at iværksætte den rette handling ud fra grundprincipperne for hverdagsrehabilitering.

Dette fordrer mange forskellige udviklingsinitiativer nøje tilpasset processen og det samlede forløb. Det være sig

·         Kompetenceudvikling af personalet i hjemmeplejen, på plejecentrene, i hjemmesygeplejen, i visitationen og i træningsenheden samt ledere, hvorved alt personale får den forståelse for grundprincipperne i hverdagsrehabilitering, der skal sikre at forandringen kan ske.

·         Udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser med specifikt udgangspunkt i personalets faktiske hverdag, hvorved alt personale får et reelt billede af, hvordan deres daglige arbejde skal tage udgangspunkt i borgerens mål for livskvalitet.

·         Supervision og læringsforløb der sikrer forandringen og fastholdelsen heraf.

·         Forandringsproces i ledergruppen for at sikre forståelse og fuld opbakning med henblik på at give rum til forandringen samt motivation til og fastholdelse af den nye tilgang.

Projektperioden påregnes at løbe fra omkring den den 1. april 2014 og indtil efteråret 2015.


3.                  
Efterspurgte kvalifikationer

HTK anser det for vigtigt for projektets gennemførelse, at leverandøren formår, at

·         arbejde med kompetenceudvikling i særdeles blandede personalegrupper med stor forskellighed i tilgang til både læring, omstillingsparathed og faglighed.

·         sikre ledelsesforankring

·         kunne gøre lederne til fanebærere,

·         arbejde med motivation, supervision og målsætning på lavpraktisk niveau,

·         kunne omsætte et teoretisk begreb til praksis, og

·         facilitere og styre en større kulturforandring i hele sundheds- og omsorgsområdet.

 

4.                   Grundlag for udvælgelse af tilbudsgivere               

HTK vil blandt egnede leverandører, som har tilkendegivet deres interesse, udvælge et begrænset antal tilbudsgivere (formentlig to eller tre). HTK vil herved lægge vægt på dels dokumenteret erfaring for udførelse af tilsvarende opgaver med samme målgruppe, en dokumenteret effekt af tidligere tilsvarende opgaver med samme målgruppe samt, kvalifikationer og erfaringer hos medvirkende konsulenter mv., dels den forståelse af projektet, som løsningsforslaget illustrerer.    

 

5.                   Krav til interessetilkendegivelsen

Interessetilkendegivelsen skal omfatte

A.      Leverandørens forslag til løsning i form af en kortfattet skitsebeskrivelse af projektets mål, resultater, initiativer og aktiviteter, nødvendige ressourcer og  tids- og aktivitetsplan. Et budgetoverslag ønskes ikke.  

B.      Dokumentation for leverandørens erfaringer for udførelse af tilsvarende opgaver med samme målgruppe med fokus på de efterspurgte kvalifikationer

C.      Dokumentation for en effekt af tidligere tilsvarende opgaver med samme målgruppe

D.      CV’er for de konsulenter mv., som vil indgå i et tilbud, herunder deres faglige baggrund og kvalifikationer samt relevante erfaringer i forhold projektet med fokus på de efterspurgte kvalifikationer

E.       Kopi af årsrapport for det seneste foreliggende regnskabsår.

Frist for afgivelse af en interessetilkendegivelse er den 5. marts 2014 kl. 12.00.

Interessetilkendegivelsen skal afleveres via udbudssystemet Mercell (som "tilbud") 

 

 

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti