IVDK HUB Soft Skills Workshops - Ukrainske iværksættere i Danmark

Hange

101 - Kaubad ja teenused väärtuses
Avatud menetlus
05.01.2023 16:06 (GMT+02:00)
19.01.2023 13:00 (GMT+02:00)

Hankija

Erhvervshus Hovedstaden S/I Erhvervshus Hovedstaden S/I
Tobias Kleis Jensen
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Taani

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

IVDK – Iværksætterdanmark

Annoncering af ønsket indkøb

ENGLISH VERSION BELOW

Generelle oplysninger

Annonceringens titel: IVDK HUB Soft Skills Workshops - Ukrainske iværksættere i Danmark

Annoncør: Iværksætterdanmark, Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Dato: 05.01.2023

Deadline:19.01.2023 kl. 12.00

Kontaktperson / information:

Andreas Dahl Lauritzen

E-mail: andreas@ivaekst.com

tel. +45 27505725

Tobias Kleis

E-mail: tkl@ehhs.dk

tel. +45 61884617

Alle spørgsmål bedes sendes skriftligt af hensyn til dokumentation.

Opgaven:

Vi (Iværksætterdanmark - IVDK HUB) søger en eller flere samarbejdspartnere til at afholde 5-10 workshops i Danmark for potentielle Ukrainske iværksættere. Alle workshops skal afholdes mellem 1. Februar og 31. Maj 2023.

Workshops skal tage afsæt i følgende hovedtemaer:

1: Styrkelse af den individuelles psyke, eks. Personlig udvikling, mental sundhed, stresshåndtering, mindfulness, omstillingsparathed.

2: Styrkelse af lederskab, eks. teamwork, problemløsning, beslutningstagning, konfliktløsning, lederskab roller, kommunikation.

3: Flugt fra krig, eks. Integrering i en ny kultur, hvordan bearbejder man traumer og sorg.

4: Danmark, eks. Det danske system, Danmark og Skandinavien, Danmarks historie, dansk arbejdskultur, dansk natur.

5: Specifikke emner, eks. ligestilling, fagbevægelsen, rollemodeller.

Emnerne er ikke fastlagte og alle inputs til interessante emner er velkomne, og kan aftales efter behov og erfaring.

Det er tilladt at byde på enkelte eller flere emner. Dette skal fremgå og specificeres i tilbuddet således at ordregiver kan udvælge de bedste løsninger inden for hvert felt.

Workshops afholdes af Iværksætterdanmark, medfinansieret af den Den Europæiske Socialfond. Workshops skal kunne afholdes på tværs af hele Danmark med fysisk eller delvis fremmøde eller virtuelt.

Det er et krav, at leverandører kan udvikle, tilrettelægge og afvikle workshops på baggrund af høj faglig kunnen og undervisningserfaring. Herunder evne til at producere kvalitetsindhold, der skaber højt udbytte hos målgruppen (ukrainere i Danmark) med udgangspunkt i konkrete værktøjer, tips og indhold. Derudover vægtes det positivt, at undervisningen hjælper ukrainere i Danmark med deres mentale tilstand og giver en læringsoplevelse for livet. Der er sandsynligt at workshops af samme type skal afholdes flere steder i Danmark og det skal fremgå af leverandørens tilbud, hvordan det evt. kan påvirke leverancen.

Målgruppen er Ukrainske flygtninge, der er bosiddende i Danmark. Projektets hovedformål er, at målgruppen skal tilegne sig kompetencer og viden, der kan hjælpe dem til at starte en virksomhed i Danmark eller Ukraine.

Workshops skal bidrage til at skabe:

● Vækst og beskæftigelse - Indsatsen skal give ukrainere mulighed for at tilegne sig kompetencer til at skabe vækst og beskæftigelse, mens de opholder sig/bliver i Danmark. Igennem deres erhvervsmæssige aktivitet skal der skabes omsætning, arbejdspladser og vækst som følgevirkninger.

● Kort- og langsigtet dansk-ukrainsk samarbejde - Indsatsen skal bidrage til at styrke samarbejde mellem Danmark og Ukraine yderligere. Herunder skal det forstås som samarbejde og udveksling af produkter, samhandel, menneskelige ressourcer/kompetencer og lign. fx gennem etablering af underleverandører i Ukraine.

En workshop skal samlet set kunne engagere mindst 10 deltagere. Der er stor frihed til at strukturere workshops, sådan som leverandøren finder det bedst. Vi forventer et overblik der underbygger, at workshops rent praktisk og logistisk kan lade sig gøre. Der er ikke krav til de enkelte workshops længde, men vi forventer at en deltager, der gennemfører en workshop vil have et gennemsnitligt timeforbrug på 3 timer inkl. forberedelse og eventuelt hjemmearbejde. Leverandøren skal derfor redegøre for, hvordan deltagerne forventes at bruge deres tid op til minimum 3 timer.

Workshops skal primært foregå på ukrainsk eller engelsk. Dette aftales med ordregiver.

Workshops skal lægge op til en blanding af faglige input samt praktiske øvelser, hvor den enkelte kan sætte sig selv i fokus. Det er vigtigt at ukrainerne oplever at de mødes i øjenhøjde og at de får nogle redskaber eller viden der kan hjælpe dem til deres personlige udvikling.

I processen med rekruttering af deltagere til forløbet forventer vi at leverandøren kommer med input og bidrag til markedsføringsmateriale samt er med til at dele på egne kanaler rettet mod målgruppen, hvor dette måtte være relevant. Vi forventer at leverandøren laver en kort video, hvor de fortæller om den enkelte workshop, som anvendes i promovering af workshops. Dette aftales nærmere med den valgte leverandør.

Tilbuddet skal inkludere én samlet pris for afholdelse af det ønskede antal workshops der bliver budt på ved min. 10 deltagere pr. workshop, herunder skal prisen indkludere alle omkostninger forbundet med udvikling, tilrettelæggelse og afvikling af workshops - fx forberedelsestid, kørsel, transport, materialer, diæter og lign. Det skal tydeligt fremgå af tilbuddet hvad der forventes af omkostninger i forbindelse med undervisning og hvad der forventes af omkostninger for transport, kost og logi. Der skal udover de tilmeldte deltagere være plads til ansatte fra ordregiveren.

Såfremt workshops og samarbejdet er en succes vil der være mulighed for afholdelse af gentagne workshops inden for projektperioden. Workshops skal kunne afvikles i hele landet samt online, og hvis dette ikke er muligt, så skal det fremgå klart og tydeligt af tilbuddet.

1. Opgavebeskrivelse

Hvis man mener at kunne løfte hele opgaven og afdække alle emner skal samarbejdspartner:

●Afholde 5-10 workshops fra primo februar 2023 frem til d. 31/5 2023.

●Hver workshop skal samlet set kunne rumme minimum 10 deltagende ukrainere samt evt. repræsentanter for ordregiveren.

●Beskrive indholdet af de enkelte workshops.

●Deltage aktivt i markedsføringen af tilbuddet

2. Generelle krav for alle workshops:

●Workshops skal være en blanding af faglige ind- og oplæg og praktiske øvelser.

●Der skal lægges vægt på, at deltagerne tilegner sig kompetencer, der kan omsættes til deres dagligdag og styrker deres kompetence- eller vidensniveau til at skabe en forretning.

●Workshops skal afsluttes med forslag og henvisninger til at kunne fordybe sig yderligere inden for det givne emne og/eller råd om næste skridt.

●Workshops skal give deltagerne bud på litteratur, artikler, hjemmesider, sociale medier o.l., som kan være nyttige i deres videre arbejde med deres personlige udvikling.

●Workshops skal oplyse, hvor deltagerne kan finde hjælp både blandt offentlige og private rådgivere.

●Workshops forventes afholdt i dagtimerne, men kan også i tilfælde blive afviklet i aftentimerne, hvorfor leverandøren bør kunne vise fleksibilitet herfor.

●Det forventes, at leverandørerne kan give deltagerne adgang til relevant materiale og information via en passende digital platform, samt stiller alt materiale til rådighed for Iværksætterdanmark.

●For aktiviteter, der gennemføres helt eller delvist virtuelt skal leverandøren vise erfaring med afholdelse online, samt sikre at det tekniske setup kan løfte opgaven på professionel vis.

●Leverandøren skal selv stille professionelt udstyr (computer, mikrofon, kamera osv.) til rådighed for online aktiviteter.

●Ordregiver stiller Zoom til rådighed for afholdelse af online workshop.

●Der vil blive afholdt et koordinerende møde med den valgte leverandør, hvor de sidste detaljer og evt. tilpasninger aftales nærmere.

●Leverandøren er indstillet på en iterativ process med løbende kvalitetssikring på baggrund af feedback og evt. tilretning baseret på brugernes evalueringer

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at blive leverandør til Iværksætterdanmark, hvis du er nuværende eller tidligere deltager i Iværksætterdanmark. Det gælder både deltagere på åbne workshop-forløb og deltagere på NextStep.

3. Tilbudsspecifikation

Tilbuddet skal uploades via dette link: https://app.smartsheet.com/b/form/d631a60ffeab4079ade3535d56d7f4c4, og blanketten skal udfyldes. Tilbuddet skal dateres og underskrives.

Tilbuddet til Iværksætterdanmark bør på ca. 2-5 sider specificere:

●Pris for afholdelse af én workshop inkl. forberedelse, herunder kørsel og evt. materialer. Samt pris på gentagelse af workshop. Prisen skal være alt inklusive da der ikke vil mulighed for at godtgøre udgifter uden for leverancen.

●Kontaktperson(er) angående forløbet. Her bør navn, organisation og e-mailadresse specificeres.

●Beskrivelse af kontaktperson(er), der skal udføre opgaven.

●Beskrivelse af workshoppenes indhold.

●Beskrivelse af den specifikke målgruppe, hvis denne ønskes nærmere beskrevet end de overordnede rammer.

●Bekræfte om leverandøren ønsker at lade sit tilbud gælde for senere forløb, selvom man i første omgang ikke vinder opgaven. Det kan blandt andet komme i spil, hvis projektet vurderer at der er behov for flere leverandører til at løse opgaven nationalt eller flere forløb. Opgaven og tilbudspris skal være uændret.

Det samlede budget for opgaven ved minimum 10 deltagere i hver workshop, som én leverandør eller konsortie af leverandører er op til DKK 7.500 DKK pr. workshop ekskl. moms. Pris for evt. gentagelse af flere workshops skal også fremgå af tilbuddet med henblik på at leverandør kan blive tilbudt afvikling af flere ensartede workshops i fremtiden.

Betalingsfristen for opgaven er 30 dage efter endte workshops.

I udvælgelsesfasen foretages en vurdering af den enkelte tilbudsgivers generelle egnethed i forhold til den efterspurgte opgave. Vurderingen bliver foretaget på baggrund af nedenstående evalueringskriterier.

Evalueringskriterierne og vægtningen af disse er følgende:

• Pris: 20%

Tilbudsgiver bedes specificere prisen ud fra:

●Tilrettelæggelse/forberedelse (inkl. koordinering med ordregiver) samt udvikling af undervisningsmateriale.

●Afvikling af undervisning.

●Eksterne omkostninger forbundet med afvikling (fx transport, diæter, overnatninger, print o.lign.).

• Kvalitet: 80%

Kvalitet bliver bedømt ud fra følgende 4 kriterier, som det samlede tilbud skal give et klart billede af:

●Workshoppens koncept og opbygning

●Faglige kompetencer ift. workshoppens tema.

●Erfaring og kompetencer i forhold til undervisning og facilitering.

●Forståelse for og erfaring med workshoppens målgruppe.

Erhvervshus Hovedstaden forbeholder sig retten til ikke at vælge et af de modtagne tilbud, hvis ingen tilbud vurderes at kunne udføre opgaven tilfredsstillende. I så fald vurderer projektet om opgaven annonceres på ny eller ikke gennemføres.

Baggrund for annoncering

1. Resume af projektet: IvDK – Iværksætterdanmark og den Europæisk Socialfond tilbyder kompetenceforløb til Ukrainere med iværksætterdrømme med introduktion til alt det, der er godt at vide, når man starter en virksomhed. Derudover skal projektet også bygge bro mellem Danmark og Ukraine, og give deltagerne et solidt springbræt til at genopbygge Ukraine. Projektet tilbyder tre typer af forløb: fagspecifikke kompetenceforløb, branche- og tema specifikke forløb, samt udvikling af bløde kompetencer. Ambitionen er at lave 200 workshops i alt med over 1.000 unikke deltagere. 130 af disse workshops er afsat til 13 forløb om entreprenørskab på tværs af Danmark. 65 workshops er afsat til dybdegående specialiseret viden, eller udvikling af bløde kompetencer. Derudover er 5 workshops afsat til investeringsmuligheder i Danmark.

Iværksætterdanmark skal så vidt mulig være tilgængeligt, hvor og hvornår det passer iværksætteren. Samtidigt arbejdes der med at blande forskellige læringsformer for at nå så varieret og bredt ud til målgruppen som muligt, så alle iværksættere, uanset erfaring og geografi oplever at kunne tilgå de samme muligheder.

2. Mål: I perioden januar 2023 – 2. juni 2023 skal mindst 1.025 Ukrainere deltage i et af Iværksætterdanmarks forløb. Herunder 325 på workshop forløb, 650 til almindelige workshops, og 50 til investerings muligheder.

3. Målgruppe: Ukrainske flygtninge i Danmark med Iværksætteri tanker – dvs. personer som påtænker / er i gang med / har besluttet at starte virksomhed, og virksomheder som er opstartet (har en CVR-registrering), der ikke er ældre end 3 år. Målgruppen kan specificeres yderligere i forbindelse med et særligt forløb.

4. Erhvervshus Hovedstaden er opmærksom på at handle i overensstemmelse med de forvaltningsretlige principper om saglighed, økonomisk forsvarlig forvaltning, forbuddet mod varetagelse af uvedkommende hensyn, ligebehandlingsprincippet og proportionalitetsprincippet. Erhvervshuset gennemfører denne annoncering for at leve op til EU’s krav om, at ydelsen er købt på ”markedsmæssige vilkår” og for at finde en samarbejdspartner, der kan løse denne specifikke opgave på den bedst mulige måde.

ENGLISH VERSION:

IVDK – Iværksætter Denmark

Announcement of the desired purchase

General information

Title of the announcement: IVDK HUB Soft Skills Workshops - Ukrainian entrepreneurs in Denmark

Advertiser: Iværksætterdanmark, Business Hub Copenhagen, Fruebjergvej 3, 2100 Copenhagen Ø

Dato: 05.01.2023

Deadline:19.01.2023 kl. 12.00

Contact person / information:

Andreas Dahl Lauritzen

E-mail: andreas@ivaekst.com

tel. +45 27505725

Tobias Kleis

E-mail: tkl@ehhs.dk

tel. +45 61884617

Please submit all questions in writing for the sake of documentation.

The task:

We (Iværksætterdanmark - IVDK HUB) are looking for one or more partners to conduct 5-10 workshops in Denmark for potential Ukrainian entrepreneurs. All workshops must be held between February 1st and May 31st 2023.

Workshops must be based on the following main themes:

1: Strengthening the individual's psyche, e.g. Personal development, mental health, stress management, mindfulness, change management.

2: Strengthening leadership, e.g. teamwork, problem solving, decision making, conflict resolution, leadership roles, communication.

3: Escape from war, e.g. Integration into a new culture, how to process trauma and grief.

4: Denmark, e.g. The Danish system, Denmark and Scandinavia, Danish history, Danish work culture, Danish nature.

5: Specific subjects, e.g. equality, the trade union movement, role models.

The topics are not fixed and all inputs for interesting topics are welcome and can be agreed according to need and experience.

It is allowed to bid on single or multiple main themes. This must be stated and specified in the offer, for the contracting party to select the best solutions within each field.

The Workshops are organized by Iværksætterdanmark, co-financed by the European Social Fund. The course must be able to be performed across the entirety of Denmark with partial physical attendance or virtually.

It is a requirement that suppliers can develop, organize and run workshops on the basis of high professional skills and teaching experience. Including the ability to produce quality content that creates high returns for the target group (Ukrainians in Denmark) based on concrete tools, tips and content. In addition, it is positively weighted that the teaching assists Ukrainians in Denmark with their mental state and gets a learning experience for life. It is likely that courses of the same type will be held in several places in Denmark, and it must be clear from the supplier's offer how it may affect delivery.

The target group is Ukrainian refugees residing in Denmark. The project's main purpose is for the target group to acquire skills and knowledge that can help them start a business in Denmark or Ukraine

The course must contribute to creating:

● Growth and employment - The effort must give Ukrainians the opportunity to acquire skills to create growth and employment while they reside/stay in Denmark. Through their professional activity, turnover, jobs and growth must be created as a consequence.

● Short- and long-term Danish-Ukrainian cooperation - The effort must contribute to further strengthening cooperation between Denmark and Ukraine. Herein, it must be understood as collaboration and exchange of products, trade, human resources/competence and the like. for example through the establishment of subcontractors in Ukraine.

Overall, a workshop must be able to engage at least 10 participants. There is a great deal of freedom to structure the process as the supplier sees fit. We expect an overview that explains how the course is practically and logistically feasible. There are no requirements for the length of the individual workshops, but we expect that a participant who completes a course will have an average hourly consumption of 3 hours incl. preparation and any homework. The supplier must therefore explain how the participants are expected to spend their time up to a minimum of 3 hours.

The workshops must primarily take place in Ukrainian or English. This is agreed with Iværksætterdanmark.

The program for the course must include a mixture of professional input and practical exercises, where the individual person is in focus. It is important for the ukrainians experience that they are met at eye level and they get different tools and knowledge that can help them in their personal development.

In the process of recruiting participants for the course, we expect the supplier to provide input for marketing material and help share on its own channels aimed at the target group, where this may be relevant. We expect the supplier to create a 1-minute video in which they talk about the process. This will be agreed in more detail with the selected supplier.

The offer must include one overall price for performing the desired amount of workshops tendered with a minimum of 10 participants, the price must include all costs associated with the development, organization and conducting of the courses - e.g. preparation time, driving, transport, materials, diets etc. It must be clearly stated in the offer what is expected of costs in connection with teaching and what is expected of costs for transport, meals, and accommodation. In addition to the registered participants, there must be room for employees from the contracting authority.

If the course and the collaboration are successful, there will be the possibility of performing repeated courses within the project period. Courses must be able to be completed throughout the country as well as online, and if this is not possible, then this must be clearly stated in the offer.

1. Task description

If you can handle the entire task and cover all topics, the partner must:

●Conduct 5-10 workshops between February 2023 until 31/5 2023.

●Overall, each workshop must be able to accommodate a minimum of 10 participating ukrainians as well as any representatives of the ordering party.

●Describe the content of each workshop.

●Actively participate in marketing efforts of the offer.

2. General requirements for all workshop courses:

●Workshops must be a mixture of professional inputs, presentations and practical exercises.

●Emphasis must be placed on the participants acquiring skills that can be converted into their own business or its development.

●Workshops must end with suggestions and references to the participants for further insights within the given topic and/or advice on next steps.

●Workshops must provide the participants with suggestions for literature, articles, websites, social media etc., which can be useful in their further work in personal development.

●Workshops must inform where the participants can find help from both public and private advisers.

●Workshops are expected to be held during the day, but may also be held in the evening, which is why the supplier should be able to show flexibility for this.

●It is expected that the suppliers can give the participants access to relevant material and information via a suitable digital platform, as well as make all material available to Iværksætterdanmark.

●For activities that are carried out in whole or in part virtually, the supplier must show experience with performing workshops online, as well as ensure that the technical setup can carry out the task in a professional manner.

●The supplier must provide professional equipment (computer, microphone, camera, etc.) for online activities.

●The ordering party makes Zoom available for performing an online workshop.

●A coordinating meeting will be held with the selected supplier, where the final details and any adaptations are agreed upon in more detail.

●The supplier is committed to an iterative process with continuous quality assurance based on feedback and possibly adjustment based on user evaluations.

Please note that it is not possible to become a supplier to Iværksætterdanmark if you are a current or former participant in Iværksætterdanmark. This applies to both participants in open workshop courses and participants in NextStep.

3. Offer specification

The offer must be uploaded via this link: https://app.smartsheet.com/b/form/d631a60ffeab4079ade3535d56d7f4c4 and the form must be completed. The offer must be dated and signed.

The offer to Iværksætterdanmark should amount to approx. 2-5 pages and specify:

●Price for performing one complete workshop incl. preparation, transportation and materials. As well as the price for repeating the workshop. The price must be all-inclusive, as there will be no possibility of reimbursing expenses outside of the delivery.

●Contact person(s) regarding the workshop. Name, organization and e-mail address should be specified here.

●Description of the contact person(s) who will carry out the task.

●Description of the overall content of the course.

●Description of the specific target group, if this is desired to be described in more detail than the general framework.

●Confirm whether the supplier wants to let the offer apply to later processes, even if you do not initially win the task. This can come into effect, among other things, if the project assesses that there is a need for more suppliers to solve the task nationally or several processes. The task and offer price must be unchanged.

The total budget for the task with a minimum of 10 participants at every workshop, when carrying out a course as one supplier or a consortium of suppliers is up to DKK 7,500 DKK pr. workshop excl. VAT. Price for any repetition of a workshop must also be stated in the offer in order for the supplier to be offered the execution of several similar workshops in the future.

The payment is due 30 days after the last workshop.

In the selection phase, an assessment is made of the individual tenderer's general suitability in relation to the requested task. The assessment is made on the basis of the evaluation criteria below.

The evaluation criteria and their weighting are as follows:

●• Price: 20%

The tenderer is asked to specify the price based on:

●Organisation/preparation (incl. coordination with Iværksætterdanmark) and development of teaching material.

●Implementation of teaching.

●External costs associated with settlement (e.g. transport, diets, overnight stays, printing etc.).

• Quality: 80%

Quality is assessed based on the following 4 criteria, of which the overall offer must give a clear picture:

●The concept and structure of the course.

●Professional competences in relation to the theme of the course.

●Experience and skills in relation to teaching and facilitation.

●Understanding of and experience with the course's target group.

Business Hub Copenhagen reserves the right not to choose one of the offers received if no offer is deemed to be able to perform the task satisfactorily. In that case, the project assesses whether the task is advertised again or not carried out.

Background for advertising

1. Summary of the project: IvDK – Iværksætterdanmark and the European Social Fund offer courses for Ukrainians with entrepreneurial dreams with an introduction to everything that is good to know when starting a business. In addition, the project must also build a bridge between Denmark and Ukraine, and give the participants a solid foundation to rebuild Ukraine. The project offers three types of courses: subject-specific competence courses, industry- and theme-specific courses, and the development of soft skills. The ambition is to perform 200 workshops in total with over 1,000 unique participants. 130 of these workshops are allocated to 13 courses on entrepreneurship across Denmark. 65 workshops are devoted to in-depth specialized knowledge or the development of soft skills. In addition, 5 workshops are devoted to investment opportunities in Denmark.

Iværksætterdanmark is to a large extent permitted to be available where and when it suits the entrepreneur. At the same time, work is being done to mix different forms of learning in order to reach as varied and broad target group as possible, so that all entrepreneurs, regardless of experience and geography, experience being able to access the same opportunities.

2. Objective: In the period January 2023 – 2 June 2023, at least 1,025 Ukrainians must participate in one of Iværksætterdanmark's courses. Including 325 on workshop courses, 650 for regular workshops, and 50 for investment opportunities.

3. Target group: Ukrainian refugees in Denmark with entrepreneurial thoughts - i.e. people who intend / are in the process of / have decided to start a business, and companies that have started (have a CVR registration) that are not older than 3 years. The target group can be further specified in connection with a special course.

4. Business Hub Copenhagen is aware of acting in accordance with the principles of administrative law on fairness, financially sound management, the prohibition against taking care of extraneous considerations, the principle of equal treatment and the principle of proportionality. The Business Hub implements this announcement in order to meet the EU's requirement that the service is purchased on "market terms" and to find a business partner who can solve this specific task in the best possible way.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti