CGI:n konsultointisopimuksen jatko

Information

Direkte tildeling
29-11-2018 10:42 (GMT+01:00)

Indkøber

Maakuntien tilakeskus Oy Maakuntien tilakeskus Oy
Mikko Hollmén Mikko Hollmén
Lintulahdenkatu 5 A
00530 Helsinki
Finland
2809806-2

Tildelingsinformationer

Maakunta- ja sote-lakien vahvistaminen on viivästynyt pitkittyneen valiokuntakäsittelyn vuoksi 2-3 kuukaudella.

Heinäkuussa 2018 päivitetyn aikataulun mukaan maakunta- ja sote-lait piti vahvistaa ennen joulukuun 2018 alussa. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietinnöt maakunta- ja sote-lakeihin valmistuivat kuitenkin vasta 7.11.2018. Tällä hetkellä lait on käsiteltävä perustuslakivaliokunnasta, mistä ne palaavat sosiaali- ja terveysvaliokuntaan ennen eduskuntaäänestystä ja presidentin lakien vahvistamista. Viime aikoina julkisuuteen on tullut tietoa, että parhaassa tapauksessa maakunta- ja sote-lait voidaan vahvistaa tammikuussa. Monet tahot pitävät todennäköisenä,että todennäköisempi ajankohta lakien valmistelulle on helmikuu 2019.

Tilakeskus ei ole voinut ennakoida valiokuntakäsittelyiden viivästymistä, ja siten maakunta-ja sote-lakien viivästymistä.

Po. sopimuksella ostetaan tilakeskuksen sote-valmistelun kannalta kiireellistä ja välttämätöntä vuokrasopimuksiin liittyvää konsultointityötä. Tilakeskus ei voi rekrytoida henkilöitä tekemään konsultointisopimuksella ostettavaa työtä ennen maakunta- ja sote-lakien vahvistamista. Näin ollen konsulttipalvelun ostaminen ulkopuolelta lakien vahvistamiseen saakka on välttämätöntä. Koska CGI on tuottanut konsultointipalvelut tilakeskukselle jo pitkään, palvelun ostaminen muulta kuin CGI:ltä ei olisi tarkoituksenmukaista ja aiheuttaisi huomattavaa haittaa tilakeskukselle.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark