CGI:n konsultointisopimuksen jatko

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2018-11-29 11:42 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Maakuntien tilakeskus Oy Maakuntien tilakeskus Oy
Mikko Hollmén Mikko Hollmén
Lintulahdenkatu 5 A
00530 Helsinki
Suomija
2809806-2

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Maakunta- ja sote-lakien vahvistaminen on viivästynyt pitkittyneen valiokuntakäsittelyn vuoksi 2-3 kuukaudella.

Heinäkuussa 2018 päivitetyn aikataulun mukaan maakunta- ja sote-lait piti vahvistaa ennen joulukuun 2018 alussa. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietinnöt maakunta- ja sote-lakeihin valmistuivat kuitenkin vasta 7.11.2018. Tällä hetkellä lait on käsiteltävä perustuslakivaliokunnasta, mistä ne palaavat sosiaali- ja terveysvaliokuntaan ennen eduskuntaäänestystä ja presidentin lakien vahvistamista. Viime aikoina julkisuuteen on tullut tietoa, että parhaassa tapauksessa maakunta- ja sote-lait voidaan vahvistaa tammikuussa. Monet tahot pitävät todennäköisenä,että todennäköisempi ajankohta lakien valmistelulle on helmikuu 2019.

Tilakeskus ei ole voinut ennakoida valiokuntakäsittelyiden viivästymistä, ja siten maakunta-ja sote-lakien viivästymistä.

Po. sopimuksella ostetaan tilakeskuksen sote-valmistelun kannalta kiireellistä ja välttämätöntä vuokrasopimuksiin liittyvää konsultointityötä. Tilakeskus ei voi rekrytoida henkilöitä tekemään konsultointisopimuksella ostettavaa työtä ennen maakunta- ja sote-lakien vahvistamista. Näin ollen konsulttipalvelun ostaminen ulkopuolelta lakien vahvistamiseen saakka on välttämätöntä. Koska CGI on tuottanut konsultointipalvelut tilakeskukselle jo pitkään, palvelun ostaminen muulta kuin CGI:ltä ei olisi tarkoituksenmukaista ja aiheuttaisi huomattavaa haittaa tilakeskukselle.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva