Samkjøpsavtale på el-sykkel og tilbehør

Information

20-12-2016 15:17 (GMT+01:00)

Indkøber

Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten
Ebbe Abildgaard Sørensen Ebbe Abildgaard Sørensen
PB 6538 Etterstad
0606 Oslo
Norge
971 183 675

Kort beskrivelse

Utviklings- og kompetanseetaten er en service- og tjenesteytende etat som ivaretar konsernovergripende forvaltnings- drifts- og utviklings- oppgaver for Oslo kommune, herunder offentlige anskaffelser og samkjøp.

Et av etatens fokusområder er i øyeblikket el-sykler som er en del av byrådets klimamål. Byens CO²- og svevestøvutslipp skal reduseres, og byen skal bli mer attraktiv, effektiv og tilgjengelig for alle.

Oslo har allerede gjennomført flere sykkelsatsninger, men flere må til, og kommunen ønsker i den forbindelse at medarbeiderne går foran i etableringen av Oslo som en sykkelby for alle.

Kommunen har primært to hovedområder, hvor transportbehovet kan dekkes av el-sykler: 1) hjemmetjeneste/bydelstransport 2) kommunikasjon mellom bydelene/møtetransport.

Nøkkelordene for el-syklene på disse områder er høy kvalitet, god yteevne, lavt vedlikehold og lett adgang til service. Derutover ønsker kommunen el-sykler, som er spesialfarget til kommunen. Der-med kan kommunen sette farge på sin egen sykkelsatsning.

For mer informasjon om el-sykkelen se hertil vedleggene: Kravspesifikasjon og Tilbudsliste

Filer

Navn Størrelse
Invitasjon til %C3%A5 gi innspill - Samkj%C3%B8psavtale for el-sykkel og tilbeh%C3%B8r.pdf 406 KB
Utkast - Kravspesifikasjon - El-sykkel.xlsx 78 KB
Utkast - Tilbudsliste - El-sykkel.xlsx 45 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark