Samkjøpsavtale på el-sykkel og tilbehør

Информация о тендерe

20.12.2016 15:17 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten
Ebbe Abildgaard Sørensen Ebbe Abildgaard Sørensen
PB 6538 Etterstad
0606 Oslo
Норвегия
971 183 675

Информация о тендере

Utviklings- og kompetanseetaten er en service- og tjenesteytende etat som ivaretar konsernovergripende forvaltnings- drifts- og utviklings- oppgaver for Oslo kommune, herunder offentlige anskaffelser og samkjøp.

Et av etatens fokusområder er i øyeblikket el-sykler som er en del av byrådets klimamål. Byens CO²- og svevestøvutslipp skal reduseres, og byen skal bli mer attraktiv, effektiv og tilgjengelig for alle.

Oslo har allerede gjennomført flere sykkelsatsninger, men flere må til, og kommunen ønsker i den forbindelse at medarbeiderne går foran i etableringen av Oslo som en sykkelby for alle.

Kommunen har primært to hovedområder, hvor transportbehovet kan dekkes av el-sykler: 1) hjemmetjeneste/bydelstransport 2) kommunikasjon mellom bydelene/møtetransport.

Nøkkelordene for el-syklene på disse områder er høy kvalitet, god yteevne, lavt vedlikehold og lett adgang til service. Derutover ønsker kommunen el-sykler, som er spesialfarget til kommunen. Der-med kan kommunen sette farge på sin egen sykkelsatsning.

For mer informasjon om el-sykkelen se hertil vedleggene: Kravspesifikasjon og Tilbudsliste

Закупочная документация

Название Объем
Invitasjon til %C3%A5 gi innspill - Samkj%C3%B8psavtale for el-sykkel og tilbeh%C3%B8r.pdf 406 KB
Utkast - Kravspesifikasjon - El-sykkel.xlsx 78 KB
Utkast - Tilbudsliste - El-sykkel.xlsx 45 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00