Anskaffelse av rapporterings- og visningsverktøy

Information

13-11-2014 07:53 (GMT+01:00)

Indkøber

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Sølvi Kristiansen Sølvi Kristiansen
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norge
889640782

Kort beskrivelse

NAV planlegger i løpet av 2015 å kunngjøre en konkurranse om anskaffelse av rapporteringsverktøy og visningsverktøy. I den forbindelse ønsker NAV å skaffe seg et innblikk i hvordan NAVs behov kan løses innenfor de muligheter som finnes i markedet.

NAV gjennomfører derfor denne markedsundersøkelsen, der vi ber potensielle leverandører gi sine innspill basert på den informasjonen som fremkommer i vedlagt dokument.

Undersøkelsen medfører ingen forpliktelser for NAV, og alle kostnader den enkelte deltaker pådrar seg ved å delta er NAV uvedkommende.

NAV Datavarehus er et av landets mest innholdsrike datavarehus. Hovedformålet til datavarehus og BI-tjenester i NAV er å være en kunnskapsbase og kilde for offisiell og intern statistikk, analyser og styringsinformasjon. Datavarehuset er til for alle ansatte i NAV, brukere av NAV og allmennheten. Datavarehuset støtter lovpålagte krav ved å bidra til at NAV oppfyller krav i økonomireglement og årlige tildelingsbrev når det gjelder rapportering, statistikk, analyse og evalueringer, samt at NAV oppfyller krav i Statistikkloven som produsent av offisiell statistikk innen arbeids- og velferdsområdet.

NAV Datavarehus består av infrastruktur for beslutningsstøtte og løsninger for innhenting, produksjon og visning av statistikk og styringsinformasjon.

NAV Datavarehus har i dag som hovedformål å historisere, vaske, strukturere samt å sammenstille informasjon på tvers av kilder.

NAV er i ferd med å utarbeide et målbilde for rapporterings- og visningsverktøy. Dette baserer seg på den kunnskap og de behov som organisasjonen har relatert til rapporterings – og visningsaspektene som er relevante for de ulike målgruppene i og utenfor NAV, dvs. brukere, ledere, analytikere, medarbeidere, offentlige mottakere av NAV-statistikk, media, forskningsmiljø etc.

Det er et ønske om å anskaffe en rapporterings- og visningsløsning som kan legge grunnsteinen for realiseringen av målbildet.

NAV ønsker med denne markedsundersøkelsen å få en bedre forståelse av løsningsalternativer og funksjonalitet som tilbys på dette området og som vil kunne dekke NAVs behov.

Filer

Navn Størrelse
Markedsunders%C3%B8kelse%20Rapporteringsverkt%C3%B8y.pdf 431 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark