Anskaffelse av rapporterings- og visningsverktøy

Информация о тендерe

13.11.2014 7:53 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Sølvi Kristiansen Sølvi Kristiansen
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Норвегия
889640782

Информация о тендере

NAV planlegger i løpet av 2015 å kunngjøre en konkurranse om anskaffelse av rapporteringsverktøy og visningsverktøy. I den forbindelse ønsker NAV å skaffe seg et innblikk i hvordan NAVs behov kan løses innenfor de muligheter som finnes i markedet.

NAV gjennomfører derfor denne markedsundersøkelsen, der vi ber potensielle leverandører gi sine innspill basert på den informasjonen som fremkommer i vedlagt dokument.

Undersøkelsen medfører ingen forpliktelser for NAV, og alle kostnader den enkelte deltaker pådrar seg ved å delta er NAV uvedkommende.

NAV Datavarehus er et av landets mest innholdsrike datavarehus. Hovedformålet til datavarehus og BI-tjenester i NAV er å være en kunnskapsbase og kilde for offisiell og intern statistikk, analyser og styringsinformasjon. Datavarehuset er til for alle ansatte i NAV, brukere av NAV og allmennheten. Datavarehuset støtter lovpålagte krav ved å bidra til at NAV oppfyller krav i økonomireglement og årlige tildelingsbrev når det gjelder rapportering, statistikk, analyse og evalueringer, samt at NAV oppfyller krav i Statistikkloven som produsent av offisiell statistikk innen arbeids- og velferdsområdet.

NAV Datavarehus består av infrastruktur for beslutningsstøtte og løsninger for innhenting, produksjon og visning av statistikk og styringsinformasjon.

NAV Datavarehus har i dag som hovedformål å historisere, vaske, strukturere samt å sammenstille informasjon på tvers av kilder.

NAV er i ferd med å utarbeide et målbilde for rapporterings- og visningsverktøy. Dette baserer seg på den kunnskap og de behov som organisasjonen har relatert til rapporterings – og visningsaspektene som er relevante for de ulike målgruppene i og utenfor NAV, dvs. brukere, ledere, analytikere, medarbeidere, offentlige mottakere av NAV-statistikk, media, forskningsmiljø etc.

Det er et ønske om å anskaffe en rapporterings- og visningsløsning som kan legge grunnsteinen for realiseringen av målbildet.

NAV ønsker med denne markedsundersøkelsen å få en bedre forståelse av løsningsalternativer og funksjonalitet som tilbys på dette området og som vil kunne dekke NAVs behov.

Закупочная документация

Название Объем
Markedsunders%C3%B8kelse%20Rapporteringsverkt%C3%B8y.pdf 431 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00