Rammeavtale for IT-utstyr og programvare og tilhørende tjenester

Information

18-12-2020 09:20 (GMT+01:00)

Indkøber

Tolletaten Tolletaten
Pål Otto Sørensen Kari Anne Støkken
Tollbugata 1A
0152 OSLO
Norge
974761343

Tildelingsinformationer

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale og vedlikeholdsavtale med tilhørende IT-tjenester med en tilbyder for en 4-årsperiode fra 2017. Tilbyderen må i tillegg til å kunne levere utstyr, programvare og tilhørende tjenester også ta rollen som systemintegrator. Dette innebærer at alle tilbudte produkter og infrastrukturløsninger skal samspille med eksisterende IT-infrastruktur. Arbeid knyttet til dette er i denne kontrakten kalt «kvalifisering» og inngår som del av leveransen. Tilbyderen vil også måtte ta vedlikeholdsansvaret for eksisterende IT-infrastruktur og løsninger.

I forespørselen ligger det også et krav om at tilbyder står ansvarlig for leie av datahall samt tjenester knytte til etablering og drift av avbruddsløsning for etatens sentrale IT-systemer på et driftssted 2 i en avbruddssituasjon. I tillegg må tilbyder ha nødvendig beredskap til å kunne etablere og drifte Tolletatens avbruddsløsning ved alvorlige driftsavbrudd. Anskaffelsen omfatter:

• utstyr, programvare og/eller andre ytelser i form av enkelt avrop eller IT-infrastrukturløsninger

• vedlikeholdstjenester fra tilbyderen til Oppdragsgiver regulert i egen vedlikeholdsavtale

• beredskap og ansvar for etablering og drift av Tollvesenets avbruddsløsning.

Ramme- og vedlikeholdsavtalen omfatter utstyr og programvare plassert i Tolldirektoratet og alle tollregionene(Tollregion Oslo og Akershus, Tollregion Sør-Norge, Tollregion Vest-Norge, Tollregion Øst-Norge, Tollregion Midt-Norge og Tollregion Nord-Norge). Tilbyderen må derfor kunne tilby et landsdekkende serviceapparat.

Rammeavtalen skal omfatte tilbyderens produkttilbud til definerte og avtalte betingelser, og IT-infrastrukturløsninger basert på tilbyders produkttilbud.



Kontraktstildeling

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark