Rammeavtale for IT-utstyr og programvare og tilhørende tjenester

Information

12/18/2020 9:20 AM (GMT+01:00)

Buyer

Tolletaten Tolletaten
Pål Otto Sørensen Kari Anne Støkken
Tollbugata 1A
0152 OSLO
Norway
974761343

Assignment text

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale og vedlikeholdsavtale med tilhørende IT-tjenester med en tilbyder for en 4-årsperiode fra 2017. Tilbyderen må i tillegg til å kunne levere utstyr, programvare og tilhørende tjenester også ta rollen som systemintegrator. Dette innebærer at alle tilbudte produkter og infrastrukturløsninger skal samspille med eksisterende IT-infrastruktur. Arbeid knyttet til dette er i denne kontrakten kalt «kvalifisering» og inngår som del av leveransen. Tilbyderen vil også måtte ta vedlikeholdsansvaret for eksisterende IT-infrastruktur og løsninger.

I forespørselen ligger det også et krav om at tilbyder står ansvarlig for leie av datahall samt tjenester knytte til etablering og drift av avbruddsløsning for etatens sentrale IT-systemer på et driftssted 2 i en avbruddssituasjon. I tillegg må tilbyder ha nødvendig beredskap til å kunne etablere og drifte Tolletatens avbruddsløsning ved alvorlige driftsavbrudd. Anskaffelsen omfatter:

• utstyr, programvare og/eller andre ytelser i form av enkelt avrop eller IT-infrastrukturløsninger

• vedlikeholdstjenester fra tilbyderen til Oppdragsgiver regulert i egen vedlikeholdsavtale

• beredskap og ansvar for etablering og drift av Tollvesenets avbruddsløsning.

Ramme- og vedlikeholdsavtalen omfatter utstyr og programvare plassert i Tolldirektoratet og alle tollregionene(Tollregion Oslo og Akershus, Tollregion Sør-Norge, Tollregion Vest-Norge, Tollregion Øst-Norge, Tollregion Midt-Norge og Tollregion Nord-Norge). Tilbyderen må derfor kunne tilby et landsdekkende serviceapparat.

Rammeavtalen skal omfatte tilbyderens produkttilbud til definerte og avtalte betingelser, og IT-infrastrukturløsninger basert på tilbyders produkttilbud.



Kontraktstildeling

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00