Tietopyyntö markkinakartoitukseen - Puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua

Information

2021-08-23 07:58 (GMT+02:00)
2021-09-06 08:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Turun kaupunki Turun kaupunki
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630
20101 Turku
Finland
0204819-8

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita.

Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnön sisältö / määritykset sido tilaajaa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Turun kaupunki / Turun seudun tulkkikeskus pyytää tietoja toimittajilta, jotka tarjoavat puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua, sisältäen viestinvälityspalvelun, suomen kielestä toiseen kieleen ja toisesta kielestä suomen kieleen. Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa kokonaispalvelua tarjoavia toimittajia sekä saada tietoa muun muassa asiakaspalvelun laajuudesta, toimintavarmuudesta, henkilöstöstä, palvelukanavista ja -tuotteista, kielivalikoimasta ja toiminnan laadullisista perusteista sekä kustannustasosta.

Vastausta pyydetään niiden palvelujen osalta, joita toimittaja tarjoaa tällä hetkellä. Kaikki vastaukset pyydetään suomen kielellä. Vastausaikaa on 6.9.2021 klo 9 mennessä tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalin kautta.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Tietopyyntö markkinakartoitukseen - Puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua.pdf 478 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige