Tietopyyntö markkinakartoitukseen - Puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua

Information

8/23/2021 7:58 AM (GMT+02:00)
9/6/2021 8:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita.

Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella, eivätkä tietopyynnön sisältö / määritykset sido tilaajaa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Turun kaupunki / Turun seudun tulkkikeskus pyytää tietoja toimittajilta, jotka tarjoavat puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua, sisältäen viestinvälityspalvelun, suomen kielestä toiseen kieleen ja toisesta kielestä suomen kieleen. Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa kokonaispalvelua tarjoavia toimittajia sekä saada tietoa muun muassa asiakaspalvelun laajuudesta, toimintavarmuudesta, henkilöstöstä, palvelukanavista ja -tuotteista, kielivalikoimasta ja toiminnan laadullisista perusteista sekä kustannustasosta.

Vastausta pyydetään niiden palvelujen osalta, joita toimittaja tarjoaa tällä hetkellä. Kaikki vastaukset pyydetään suomen kielellä. Vastausaikaa on 6.9.2021 klo 9 mennessä tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalin kautta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö markkinakartoitukseen - Puhuttujen kielten asioimistulkkauspalvelua ja käännöspalvelua.pdf 478 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00