Tornion matkailun masterplan

Informācija

Atklāts konkurss
01.06.2018 13:34 (GMT+03:00)
26.06.2018 15:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Team Botnia Oy Team Botnia Oy
Jukka Kujala Jukka Kujala
Pakkahuoneenkatu 1
95400 Tornio
Somija
1508288-9

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Torniolla on tarve matkailun kehittämistyön pitkäjänteiselle strategialle, linjauksille ja toimenpiteille, eli matkailun kokonaisvaltaiselle masterplanille. Suomen ja Lapin matkailu elää tällä hetkellä vahvaa kasvua, ja Tornion tavoitteena on päästä mukaan tähän kasvuun.

Hankkeen yhteydessä laaditaan Torniolle matkailualan kokonaisvaltainen kehittämissuunnitelma, missä määritellään konkreettiset tavoitteet ja toimenpiteet kaupungin matkailualan kehittämiseksi ja sitoutetaan keskeiset toimijat niiden toteuttamiseen. Hankkeen aikana kootaan kaupungin matkailun kehittämisen tietosisältö ja laaditaan havainnemateriaali, mikä tukee päätöksentekoa, kaupungin matkailun liiketoimintasuunnittelua ja markkinointia sekä kaupungin kaavoitusta. Lisäksi hankkeen aikana kaupungin matkailun kehittämisen toiminnallinen suunnittelu ja maankäytön yleissuunnittelu toteutetaan samanaikaisesti ja toisiaan tukien.

Hankkeen tuloksena syntyy Tornion matkailun kehitystoimintaa ohjaava, yrittäjä- ja liiketoimintalähtöinen matkailun masterplan, joka suuntaa kehittämistyötä, maankäytön suunnittelua ja investointeja. Lyhyen aikavälin tulokset liittyvät hankkeen konkreettisiin toimenpideosioihin, joiden perusteella Tornion matkailua aletaan kehittää. Pitkän aikavälin vaikutuksia ovat matkailun kehittämistoiminnan suunnitelmallisuuden lisääntyminen, elinkeinotoiminnan edellytyksien parantuminen, matkailuyritysten määrän lisääntyminen, majoituskapasiteetin lisääntyminen. Lisäksi matkailuyritysten ja muiden yritysten työpaikkojen määrä kasvaa, matkailijavirta kasvaa, viipymä kasvaa ja matkailutulo kasvaa.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Tarjouspyynt%C3%B6+matkailun+masterplan.pdf 621 KB
Matkailun+masterplan+laatukriteerit.pdf 368 KB
Tarjouslomake+matkailun+masterplan.pdf 212 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija