Nettportal Kvam herad

Informācija

14.11.2016 11:10 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Kvam herad Kvam herad
Eivind Dyrøy Eivind Dyrøy
Grovagjelet 16
5600 Norheimsund
Norvēģija
944233199

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Kvam herad ynskjer tilbod på ny nettportal, og i den samanheng er det tenkt å gjennomføre dialogmøte med aktuelle tilbydarar av nettportalar og -løysingar for å få kjennskap til marknaden og kva produkt som er best for heradet. For meir informasjon om oppdragsgjevar, sjå www.kvam.no.

Basert på dialogmøtet, og innspela frå marknaden vert det utarbeida ein avgrensa tilbodskonkurranse, der kun deltakarane i dialogmøtet får delta. For å kunne delta på dialogmøtet er det enkelte krav som må stettast av tilbydar for å verta invitert, krava er nærare omtala i kapittelet “Gjennomføring av dialogmøte“.

I omtalen av ønskje for nettportal under er det fokus på søkefunksjonen og kor viktig det er at denne er god, både på søk innad i portalen i tillegg til eksterne integrasjonar som rekneskapssystem (prising av tenester), AD-register (oppslag på tilsette), søknadssenter, innsyn, kartløysingar m.m. Sjølv om ein illustrerer at kvaliteten på søket må vere så bra at brukarane eigentleg ikkje treng menyar, så tenkjer Kvam herad seg eit tradisjonelt rammeverk bygd opp av menyar for portalen.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Invitasjon%20til%20dialogm%C3%B8te.pdf 628 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija