Markedsundersøkelse - Avansert analyse og scoring

Informācija

22.12.2015 18:34 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Skatteetaten Skatteetaten
Anna Sandman Anna Sandman
Fredrik Selmersvei 4
0667 Oslo
Norvēģija
974761076

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Skatteetatens visjon og strategi vektlegger behovet for en bedre forståelse av skattyternes adferd. Dette er viktig for å sikre en effektiv ressursutnyttelse internt innenfor skatte- og avgiftsforvaltningen og i etatens interaksjon med skattyterne. Utnyttelse av denne kunnskapen i våre produksjonsprosesser vil føre til bedre tjenester for skattyterne og gjøre det mulig for skatteetaten å oppdage og agere raskt på manglende ettelevelse.

Målsetningen med denne markedsundersøkelsen er å få tjeneste- og produktleverandørers syn på den videre retningen på analyseområdet relatert til Skatteetatens utfordringer og behov. Det er også viktig å få en bedre forståelse av tilgjengelige produkter og tjenester som kan bidra til en effektiv og bred utnyttelse av analyse og kunnskap i våre viktigste forretningsprosesser. Vi forventer at dette kan oppnås gjennom bruk av scoring og prediktive modeller m.m. i en felles beslutningskomponent som støtter våre produksjonssystemer. Svarene på markedsundersøkelsen bør presentere både relevante produkter/tjenester som tilbys, og eksempler på faktisk anvendelse i organisasjoner og på problemområder som det er naturlig å sammenlige skatteforvaltningen med.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
RFI Advanced Analytics and Scoring.pdf 340 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija