Markedsundersøkelse - Avansert analyse og scoring

Information

12/22/2015 5:34 PM (GMT+01:00)

Buyer

Skatteetaten Skatteetaten
Anna Sandman Anna Sandman
Fredrik Selmersvei 4
0667 Oslo
Norway
974761076

Short description

Skatteetatens visjon og strategi vektlegger behovet for en bedre forståelse av skattyternes adferd. Dette er viktig for å sikre en effektiv ressursutnyttelse internt innenfor skatte- og avgiftsforvaltningen og i etatens interaksjon med skattyterne. Utnyttelse av denne kunnskapen i våre produksjonsprosesser vil føre til bedre tjenester for skattyterne og gjøre det mulig for skatteetaten å oppdage og agere raskt på manglende ettelevelse.

Målsetningen med denne markedsundersøkelsen er å få tjeneste- og produktleverandørers syn på den videre retningen på analyseområdet relatert til Skatteetatens utfordringer og behov. Det er også viktig å få en bedre forståelse av tilgjengelige produkter og tjenester som kan bidra til en effektiv og bred utnyttelse av analyse og kunnskap i våre viktigste forretningsprosesser. Vi forventer at dette kan oppnås gjennom bruk av scoring og prediktive modeller m.m. i en felles beslutningskomponent som støtter våre produksjonssystemer. Svarene på markedsundersøkelsen bør presentere både relevante produkter/tjenester som tilbys, og eksempler på faktisk anvendelse i organisasjoner og på problemområder som det er naturlig å sammenlige skatteforvaltningen med.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
RFI Advanced Analytics and Scoring.pdf 340 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00