Befaring til: Generalentreprise på rehabilitering av Rådhustrappa med tilstøtende teknisk rom

Informācija

05.11.2013 16:14 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Elverum kommune Elverum kommune
Morgan Johansen Morgan Johansen
Økonomiavdelingen, Lærerskolealleen 1, Postboks 403,
2418 Elverum
Norvēģija

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Det gjennomføres en befaring knyttet til en konkurranse som er vist til i denne kunngjøringsteksten. Befaringen finner sted uten for hovedingangen til rådhuset i Elverum. Kontaktperson for befaringen er Arnfinn Uthus. Befaringen gjennoføres 8 november kl 10.00.

Rådhuset i Elverum er fra begynnelsen av 1950 tallet. Deler av bygningen begynner å bli preget av tidens tann. Det er derfor nødvendig med noe rehabilitering av enkelte betongkonstruksjoner. Deriblant hovedtrappa med tilstøtende tekniske rom.

Dette innebærer å rive/demontere trappa slik den fremstår i dag. Rådhuset er vernet av antikvariske myndigheter. Det er derfor planlagt å bruke skiferen og trappevangene på nytt.

Under den laveste del av trappa vil det bli fylt opp med pukk/løs leca, slik at dette blir ”trapp på terreng”. Dette gjelder laveste del som i dag huser traforommet. Trafoen blir erstattet med ny og plasseres i nytt traforom under «midtre» del av trappa. I en beredskapsmessig sammenheng er det også bestemt at det skal installeres et nødstrømsaggregat.

Deler av det tekniske anlegget skal driftes i byggeperioden.

Foran denne del av trappevangen, delvis under bakkenivå, vil det bli etablert en sjakt for inn/ut-transport av trafo og nødstrømsaggregat. All infrastruktur i forbindelse med ombyggingen vil bli nytt.

Hele anleggsområdet vil bli avstengt under byggeperioden.

Antatt byggeperiode februar/mars 2014 til juli/august 2014.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=309893.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija