Befaring til: Generalentreprise på rehabilitering av Rådhustrappa med tilstøtende teknisk rom

Information

11/5/2013 3:14 PM (GMT+01:00)

Buyer

Elverum kommune Elverum kommune
Morgan Johansen Morgan Johansen
Økonomiavdelingen, Lærerskolealleen 1, Postboks 403,
2418 Elverum
Norway

Short description

Det gjennomføres en befaring knyttet til en konkurranse som er vist til i denne kunngjøringsteksten. Befaringen finner sted uten for hovedingangen til rådhuset i Elverum. Kontaktperson for befaringen er Arnfinn Uthus. Befaringen gjennoføres 8 november kl 10.00.

Rådhuset i Elverum er fra begynnelsen av 1950 tallet. Deler av bygningen begynner å bli preget av tidens tann. Det er derfor nødvendig med noe rehabilitering av enkelte betongkonstruksjoner. Deriblant hovedtrappa med tilstøtende tekniske rom.

Dette innebærer å rive/demontere trappa slik den fremstår i dag. Rådhuset er vernet av antikvariske myndigheter. Det er derfor planlagt å bruke skiferen og trappevangene på nytt.

Under den laveste del av trappa vil det bli fylt opp med pukk/løs leca, slik at dette blir ”trapp på terreng”. Dette gjelder laveste del som i dag huser traforommet. Trafoen blir erstattet med ny og plasseres i nytt traforom under «midtre» del av trappa. I en beredskapsmessig sammenheng er det også bestemt at det skal installeres et nødstrømsaggregat.

Deler av det tekniske anlegget skal driftes i byggeperioden.

Foran denne del av trappevangen, delvis under bakkenivå, vil det bli etablert en sjakt for inn/ut-transport av trafo og nødstrømsaggregat. All infrastruktur i forbindelse med ombyggingen vil bli nytt.

Hele anleggsområdet vil bli avstengt under byggeperioden.

Antatt byggeperiode februar/mars 2014 til juli/august 2014.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=309893.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00