Tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille

Informācija

20.05.2021 09:06 (GMT+03:00)
02.06.2021 11:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Turun kaupunki Turun kaupunki
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630
20101 Turku
Somija
0204819-8

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille.

Tämä tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita.

Pyydämme kaikkia hankinnasta kiinnostuneita vastaamaan tietopyyntöön 2.6.2021 klo
11.00 mennessä tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalin kautta.

Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita.

Tietopyynnön perusteella saatavaa materiaalia on tarkoitus hyödyntää varsinaisen tarjouspyynnön valmistelussa. Alustavasti on suunniteltu, että varsinainen tarjouskilpailu järjestettäisiin kesä - syyskuu 2021 aikana.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella ja saadut vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Turun kaupunki valmistelee kaupungin digitaalisten tietoaineistojen (asiakirjat, rekisterit ja muu aineisto metatietoineen) säilyttämiseen ja tietopalveluun soveltuvan järjestelmän hankkimista.

Järjestelmä mahdollistaa useiden erillisten loogisten aineistokokonaisuuksien tallentamisen, säilyttämiseen, hallinnoinnin ja käyttämisen. Esimerkkejä kokonaisuuksista ovat tehtäväluokkakohtaiset ja/tai muulla perusteella (muun muassa käyttötapa, alkuperä, omistaja, sisältö) rajatut säilytyskokonaisuudet.

Säilytettävä aineisto voi olla sähkösyntyistä tai digitoitua, ja säilytysjärjestelmässä voidaan hallita aineiston koko säilytyksenaikainen elinkaari.

Aineistot pysyvät säilytysjärjestelmässä säilytyksen aikana muuttumattomina ja todistuskelpoisina (pl. mahdollinen virkistäminen). Aineistosta voidaan tehdä monipuolisia hakuja, ja sitä voidaan koostaa julkaistaviksi ja jaettavaksi järjestelmän kautta. Aineistot voidaan hävittää (tuhota) järjestelmästä, kun niille määritelty säilytysaika umpeutuu tai siirtää pitkäaikaissäilytykseen esimerkiksi mahdolliseen kansalliseen pitkäaikaissäilytys- tai arkistopalveluun.

Järjestelmän tulee olla Sähke2-sertifioitu, mutta myös toimia SAPin arkistoinnin sijaintina. Saadaksemme vaatimusmäärittelyn riittävän tarkaksi rajaamatta kaikkia tarjoajia ulos, kartoitamme mahdollisia kokemuksia näiden järjestelmien yhdistämisestä.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille.pdf 188 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija