Tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille

Information

5/20/2021 8:06 AM (GMT+02:00)
6/2/2021 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille.

Tämä tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita.

Pyydämme kaikkia hankinnasta kiinnostuneita vastaamaan tietopyyntöön 2.6.2021 klo
11.00 mennessä tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalin kautta.

Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita.

Tietopyynnön perusteella saatavaa materiaalia on tarkoitus hyödyntää varsinaisen tarjouspyynnön valmistelussa. Alustavasti on suunniteltu, että varsinainen tarjouskilpailu järjestettäisiin kesä - syyskuu 2021 aikana.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa tietopyynnön perusteella ja saadut vastaukset käsitellään luottamuksellisina.

Turun kaupunki valmistelee kaupungin digitaalisten tietoaineistojen (asiakirjat, rekisterit ja muu aineisto metatietoineen) säilyttämiseen ja tietopalveluun soveltuvan järjestelmän hankkimista.

Järjestelmä mahdollistaa useiden erillisten loogisten aineistokokonaisuuksien tallentamisen, säilyttämiseen, hallinnoinnin ja käyttämisen. Esimerkkejä kokonaisuuksista ovat tehtäväluokkakohtaiset ja/tai muulla perusteella (muun muassa käyttötapa, alkuperä, omistaja, sisältö) rajatut säilytyskokonaisuudet.

Säilytettävä aineisto voi olla sähkösyntyistä tai digitoitua, ja säilytysjärjestelmässä voidaan hallita aineiston koko säilytyksenaikainen elinkaari.

Aineistot pysyvät säilytysjärjestelmässä säilytyksen aikana muuttumattomina ja todistuskelpoisina (pl. mahdollinen virkistäminen). Aineistosta voidaan tehdä monipuolisia hakuja, ja sitä voidaan koostaa julkaistaviksi ja jaettavaksi järjestelmän kautta. Aineistot voidaan hävittää (tuhota) järjestelmästä, kun niille määritelty säilytysaika umpeutuu tai siirtää pitkäaikaissäilytykseen esimerkiksi mahdolliseen kansalliseen pitkäaikaissäilytys- tai arkistopalveluun.

Järjestelmän tulee olla Sähke2-sertifioitu, mutta myös toimia SAPin arkistoinnin sijaintina. Saadaksemme vaatimusmäärittelyn riittävän tarkaksi rajaamatta kaikkia tarjoajia ulos, kartoitamme mahdollisia kokemuksia näiden järjestelmien yhdistämisestä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö SAPiin yhteensopivan sähköisen säilytysjärjestelmän hankinnasta Turun kaupungille.pdf 188 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00