Prekvalifisering til konkurranse om: Bistand for tilrettelegging av data, livsløpsanalyser, informasjonsforvaltning og beregning av risiko i Husbankens låneportefølje

Informācija

02 - Contract notice
Competitive procedure with negotiation
24.12.2020 10:11 (GMT+02:00)
25.01.2021 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Husbanken Husbanken
Øyvind Ustad Øyvind Ustad
Postboks 1404
8002 BODØ
Norvēģija
942114184

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Husbanken jobber kontinuerlig med statistikk, analyser, utredninger, evalueringer og kunnskapsutvikling. Sentralt i den videre kunnskapsutviklingen er behovet for økt innsikt og kunnskap om målgrupper (kundesegmenter), samt låne- og tilskuddsordningenes måloppnåelse på individnivå.

Formålet med oppdraget er å gjøre Husbanken i stand til å følge kundene over tid, med særlig søkelys på utvikling i bosituasjon. I tillegg skal Husbanken kunne gjennomføre løpende og systematiske analyser på eksisterende kundemasse, de (segmenter) som har store utfordringer i boligmarkedet, og de som kan stå i fare for å bli vanskeligstilte på boligmarkedet. Dette vil blant annet medføre innføring av nye krav, prosesser og rutiner for innsamling og sammenstilling av data.

Šī ir kvalifikācijas kārta iepirkumam, kas tiek rīkots 2 kārtās. Lai apskatītu iepirkuma otro kārtu, kas sekos pēc kvalifikācijas, spiediet uz saites: Tilbudsfase i konkurranse om: Bistand for tilrettelegging av data, livsløpsanalyser, informasjonsforvaltning og beregning av risiko i Husbankens låneportefølje

Iepirkuma dokumentācija

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija