Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto)

Informācija

02 - Contract notice
Atklāts konkurss
17.11.2020 16:50 (GMT+02:00)
16.12.2020 16:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
Kirsi Väätämöinen Kirsi Väätämöinen
Yliopistonkatu 5
FI-00100 Helsinki
Somija
2408739-0

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tämä yhteishankinta koskee painopalveluita seuraaville SOSTEn jäsenjärjestöille: Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto ja Ensi- ja turvakotien liitto. Osapuolet toimivat ns. hankintarenkaana siten, että kilpailutus toteutetaan yhtenä (1) hankintaprosessina, mutta jokainen hankintayksikkö tekee oman hankintapäätöksen ja siihen perustuvat sopimukset valitun tarjoajan kanssa. Hankinnan kohteena on hankintayksiköiden lehtien painopalveluita ja jakelua sekä toimittaminen sovittuihin osoitteisiin. Hankintasopimuksen tavoitteena on hankkia joustavia, kustannustehokkaita ja laadukkaita painopalveluita. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: — Hankintayksiköiden ja hankinnan kohteen yleiskuvaus (liite 1) — Sopimusluonnos (liite 2) — Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (linkki JYSE 2014 Palvelut) — Graafisen teollisuuden toimitusehdot 1.12.2003 (liite 3).

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto)_liitteet.zip 796 KB
Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto).pdf 243 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija