Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto)

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Atviras konkursas
2020-11-17 16:50 (GMT+02:00)
2020-12-16 16:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
Kirsi Väätämöinen Kirsi Väätämöinen
Yliopistonkatu 5
FI-00100 Helsinki
Suomija
2408739-0

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Tämä yhteishankinta koskee painopalveluita seuraaville SOSTEn jäsenjärjestöille: Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto ja Ensi- ja turvakotien liitto. Osapuolet toimivat ns. hankintarenkaana siten, että kilpailutus toteutetaan yhtenä (1) hankintaprosessina, mutta jokainen hankintayksikkö tekee oman hankintapäätöksen ja siihen perustuvat sopimukset valitun tarjoajan kanssa. Hankinnan kohteena on hankintayksiköiden lehtien painopalveluita ja jakelua sekä toimittaminen sovittuihin osoitteisiin. Hankintasopimuksen tavoitteena on hankkia joustavia, kustannustehokkaita ja laadukkaita painopalveluita. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: — Hankintayksiköiden ja hankinnan kohteen yleiskuvaus (liite 1) — Sopimusluonnos (liite 2) — Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (linkki JYSE 2014 Palvelut) — Graafisen teollisuuden toimitusehdot 1.12.2003 (liite 3).

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto)_liitteet.zip 796 KB
Painopalvelut SOSTEn jäsenjärjestöille (Munuais- ja maksaliitto, Psoriasisliitto, Suomen Kilpirauhasliitto, Ensi- ja turvakotien liitto).pdf 243 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva