Sone 1: Haugesund, Karmøy, Ølen

Informācija

07.11.2019 10:14 (GMT+02:00)
12.12.2019 13:00 (GMT+02:00)
05.12.2019 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Rogaland Fylkeskommune Rogaland Fylkeskommune
Nina Mellem Nina Mellem
Fakturamottak, PB 299
4002 STAVANGER
Norvēģija
971045698

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Rogaland fylkeskommune ved Bygg- og Eiendomsavdelingen, er Oppdragsgiver for avtalen, og skal inngå rammeavtale på kjøp av rørleggertjenester og tilhørende materiell. Bygg og eiendomsavdelingen har byggherre- og eiendomsforvalterfunksjonen for Rogaland fylkeskommune og har kontorer i Stavanger. Seksjonen står for organisering, planlegging, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjektene som vedtas av fylkestinget.

Oppdragsgiver forvalter en bygningsmasse på ca. 400.000 m2, i hovedsak videregående skoler. Bygningsmassen består av ca. 25 videregående skoler, 2 skolesentre, administrasjonsbygg i Stavanger og Haugesund, landbrukseiendom med flere bygninger for husdyr og drivhus, aquakultur oppdrettsanlegg. For generell informasjon om fylkeskommunen se www.rogfk.no.

I Oppdragsgivers bygg finnes bl.a. elever og lærere ved videregående skoler. Noen skoler har tilrettelagte avdelinger, og her må det tas særskilt hensyn. Sone 3 innehar i tillegg landbrukseiendom med husdyr og en eiendom med oppdrettsanlegg for fisk.

Oppdragsgiver er organisert med bestillere og pr i dag er det ca. 30 stk. driftsledere, samt bygg og eiendomsavdelingen med bestillerfunksjon på rammeavtalen. Tannhelse Rogaland FKF har også bestillerfunksjon på rammeavtalen. Rammeavtalene som blir inngått kan også benyttes av andre avdelinger og enheter innen Rogaland fylkeskommune, også om de har egne organisasjonsnumre.

Rammeavtalen er inndelt i: 4 soner. Leverandørene velger selv hvilke soner de vil levere tilbud på. Det kan leveres tilbud på alle soner. Hver sone regnes som en egen konkurranse i evaluering av tilbudene.
 

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija