Vindusvask

Informācija

11
Vindusvask
Rammeavtale med en leverandør
Renhold
Sahan Shanmugaratnam
Marte Bertelsen
3200000
Over EØS terskelverdi
IK134136098
Avtalen krever ikke bruk av lærling, men avtalen krever at leverandøren er lærlingbedrift.
Krav om utslippsfrie biler i indre bomring - innen 12 måneder etter kontraktssignering (Svar er påkrevd) Senest 12 måneder etter kontraktssignering skal kjøretøy som benyttes i oppdragsutførelsen innenfor Bergens indre bomring, være utslippsfrie. Etter dagens teknologi betyr dette at disse bilene enten skal være kun elektrisk drevet, eller drevet med hydrogen. Kravet gjelder alle kjøretøy, men ikke kjøretøy som frakter løfte- og høyderedskap på selve kjøretøyet. Hvis slikt redskap fraktes på tilhenger, gjelder kravet om nullutslipp for trekkvogn, forutsatt at det finnes biler på markedet som kan trekke tilhenger samt redskap. Kravet om nullutslipp gjelder ikke kjøretøy med påbygd løfteplattform som er registrert for offentlig trafikk (har kjennemerke). Krav til nye kjøretøy som anskaffes i kontraktsperioden: Nye biler som anskaffes i kontraktsperioden og som skal benyttes i oppdragsutførelsen, skal være utslippsfrie. Etter dagens teknologi betyr dette at bilene enten skal være kun elektrisk drevet, eller drevet kun med hydrogen, eventuelt en hybrid av disse to løsningene. Dokumentasjon: Ved kjøp av kjøretøy som skal brukes i oppdragsutførelsen skal leverandøren uoppfordret og umiddelbart levere teknisk beskrivelse av kjøretøyet som viser at kravet er innfridd.
Tilbyder skal tilby renholdstjenester som minimum og til enhver tid oppfyller miljøkrav som følger av gjeldende lover, forskrifter og EU-direktiv. Det skal benyttes moderne og miljøvennlige rengjøringsmetoder og rengjøringsprodukter.

Conditions

Not applicable
Not Applicable
Net per 30 days
NOK
Avtalen innebærer obligatorisk e-handel. Dette betyr at leverandøren ikke skal motta bestillinger som blir formidlet per telefon, e-post, i butikk eller på andre måter, men kun via den e-handelsløsningen som Bergen kommune til enhver tid benytter.

Bergen kommune holder på å anskaffe en ny ehandelsløsning som skal erstatte dagens ehandelsløsning.

I en overgangsfase frem til ny ehandelsløsning er implementert vil bestillinger knyttet til denne kontrakten skje via Bergen kommunes økonomisystem. Leverandøren vil få tilsendt kopi av bestillingen via mail fra bestiller. Leverandøren forplikter seg til å bruke Bergen kommunes valgte ehandelsløsning i kontraktsperioden. Leverandøren vil få informasjon i god tid når leverandør av ny ehandelsløsning er valgt og obligatorisk ehandel blir innført for denne kontrakten. Alle kostnader leverandøren har forbundet med å knytte seg til og bruke Bergen kommunes fremtidige ehandelsløsning må dekkes av leverandøren.Ved oppstart av kontrakten skal det utarbeides et bestillingsskjema i samarbeid med valgt leverandør som bestillerne i Bergen kommune skal benytte.

Reklamasjon: Reklamasjoner meldes direkte til leverandøren.

Ved bestilling av tjenesten skal Leverandør fastsette sluttpris for oppdraget gjennom oppdragsbekreftelse. Sluttpris skal fastsettes etter befaring, alternativt på bakgrunn av dokumentasjon levert av bestiller. Hvis sluttpris settes uten befaring, har Leverandør ansvar for eventuelle avvik fra forhold som ble lagt til grunn for prissetting. Leverandør skal under befaring og i oppdragsbekreftelsen gjøre oppmerksom på forhold som er relevant for oppdragsutførelsen og påfølgende fakturering, for eksempel flytting av møbler og gjenstander for å gi adgang til vinduene, vindu som ikke lar seg åpne, defekte hengsler med mer. Sluttpris skal ikke fravikes ved fakturering, med mindre det er uforutsette forhold som leverandøren ikke haddeanledning til å oppdage ved befaring av lokalene.

Leveringssted: Vindusvask skal foretas for bygg som befinner seg i Bergen kommune, og som disponeres av Bergen kommune. Leveringssted oppgis ved bestilling.

Løfte- og høyderedskap som anskaffes i kontraktsperioden og som skal benyttes i oppdragsutførelsen, skal drives av utslippfrie motorer, for eksempel rene elektromotorer. Dette gjelder også for løfte- og høyderedskap som er påbygd kjøretøy.
Løfteredskap som leies i kontraktsperioden skal drives av utslippsfrie motorer.
På forespørsel skal leverandør legge frem egnet dokumentasjon.

Description:

Rammeavtale for tjenester om vindusvask. Kontrakten omfatter både kommunens eide og leide bygg, og gjelder vindu i byggets yttervegger.

Suppliers

Name Primary contact Tālrunis
Ability FM Vest AS Trond W. Wisnes +47 41 78 20 00

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija