Tverrfaglig undervisningstilbud i naturfag - matematikk og samfunnsfag

Informacija apie pirkimą

2017-01-16 16:35 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Oslo kommune Utdanningsetaten Oslo kommune Utdanningsetaten
Anders Grotterød Anders Grotterød
Strømsveien 102
0663 Oslo
Norvegija
976 820 037

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Utdanningsetaten har behov for å kunne tilby elevene i Osloskolen et tverrfaglig undervisningstilbud i naturfag, matematikk og samfunnsfag med vekt på praktiske tilnærminger til arbeid med tid og rom, solsystemet, himmelretninger, tidsforskjeller, stjerner, stjernebilder og planeter, kart og oppmåling, magnetisme, nordlys, måling av volum, masse og lengder, standarder for ulike mål, omgjøring av måleenheter, vær, klima, vindstyrke, temperatur og nedbør, samt gi innsikt i norske forskeres historiske betydning på disse feltene og hvordan naturvitenskap, samfunnsutvikling og kultur på 1800-tallet var tett vevd sammen.

Tilbudet må synliggjøre vitenskapelig arbeid som ble gjort i Norge og Oslo på 1800-tallet og dets rolle i utviklingen av viktig teknisk utstyr og kompetanse. Det er et krav at undervisningen foregår i egnede lokaler i Oslo, lett tilgjengelig med offentlig transport, på en alternativ læringsarena i forhold til ordinær skolehverdag.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 12-01-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Universitetet i Oslo, Oslo, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva