Tverrfaglig undervisningstilbud i naturfag - matematikk og samfunnsfag

Information

1/16/2017 3:35 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune Utdanningsetaten Oslo kommune Utdanningsetaten
Anders Grotterød Anders Grotterød
Strømsveien 102
0663 Oslo
Norway
976 820 037

Assignment text

Utdanningsetaten har behov for å kunne tilby elevene i Osloskolen et tverrfaglig undervisningstilbud i naturfag, matematikk og samfunnsfag med vekt på praktiske tilnærminger til arbeid med tid og rom, solsystemet, himmelretninger, tidsforskjeller, stjerner, stjernebilder og planeter, kart og oppmåling, magnetisme, nordlys, måling av volum, masse og lengder, standarder for ulike mål, omgjøring av måleenheter, vær, klima, vindstyrke, temperatur og nedbør, samt gi innsikt i norske forskeres historiske betydning på disse feltene og hvordan naturvitenskap, samfunnsutvikling og kultur på 1800-tallet var tett vevd sammen.

Tilbudet må synliggjøre vitenskapelig arbeid som ble gjort i Norge og Oslo på 1800-tallet og dets rolle i utviklingen av viktig teknisk utstyr og kompetanse. Det er et krav at undervisningen foregår i egnede lokaler i Oslo, lett tilgjengelig med offentlig transport, på en alternativ læringsarena i forhold til ordinær skolehverdag.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 12-01-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Universitetet i Oslo, Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00