Kjøp av markedsundersøkelse

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2015-09-02 09:40 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Norges Handelshøyskole Norges Handelshøyskole
Sigbjørn Råsberg Sigbjørn Råsberg
Helleveien 30
5045 Bergen
Norvegija

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

CSI skal gjennomføre en årlig måling av norske konsumentorienterte virksomheters innovasjonsevne, spisset mot tjenesteytende virksomheter. Undersøkelsen skal i første omgang skje i perioden 2015 til og med 2019. For detaljer vedrørende NIS (motivasjon, teori, teoretisk modell og måleinstrument), vises til vedlagte “white paper”. Vi ønsker å motta, i tillegg til en fastpris per år, en utførlig besvaring av spørsmål fra teksten under.

Her ønsker vi å presisere noen overordnede rammer for vår bestilling.

Respondenter:

Undersøkelsen skal måle endringer over tid. Det er detfor ønskelig med en så stabil gruppe respondenter som mulig. For å balansere dette mot kostnader, ønsker vi innspill på en optimal kombinasjon av forbrukerpanel, web, og telefonintervju.

Fordi det er en nasjonal studie, må vi ha et nasjonalt representativt utvalg. I hver bransje ønsker vi respondenter fra de største bedriftene som i sum har ca 70% markedsandel innen bransjen. Alle andre inngår i en gruppe «Andre». Fra hver bedrift ønsker vi 300 respondenter som skal brytes ned i hht vedlagte matrise. Hver respondent skal knyttes til en aktør/bedrift. I 2015 (år 1) ønsker vi kun datainnsamling for følgende bransjer: dagligvare, bank, telekomm, Posten Norge.

Data

For ytterligere detaljer, vises det til “white paperet”.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av markedsundersøkelse til CSI
Dato for kontraktstildeling: 28-07-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ipsos MMI, Karenslyst Allé 20, 0278 Oslo NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva