Kjøp av markedsundersøkelse

Information

Open procedure
9/2/2015 8:40 AM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Handelshøyskole Norges Handelshøyskole
Sigbjørn Råsberg Sigbjørn Råsberg
Helleveien 30
5045 Bergen
Norway

Assignment text

CSI skal gjennomføre en årlig måling av norske konsumentorienterte virksomheters innovasjonsevne, spisset mot tjenesteytende virksomheter. Undersøkelsen skal i første omgang skje i perioden 2015 til og med 2019. For detaljer vedrørende NIS (motivasjon, teori, teoretisk modell og måleinstrument), vises til vedlagte “white paper”. Vi ønsker å motta, i tillegg til en fastpris per år, en utførlig besvaring av spørsmål fra teksten under.

Her ønsker vi å presisere noen overordnede rammer for vår bestilling.

Respondenter:

Undersøkelsen skal måle endringer over tid. Det er detfor ønskelig med en så stabil gruppe respondenter som mulig. For å balansere dette mot kostnader, ønsker vi innspill på en optimal kombinasjon av forbrukerpanel, web, og telefonintervju.

Fordi det er en nasjonal studie, må vi ha et nasjonalt representativt utvalg. I hver bransje ønsker vi respondenter fra de største bedriftene som i sum har ca 70% markedsandel innen bransjen. Alle andre inngår i en gruppe «Andre». Fra hver bedrift ønsker vi 300 respondenter som skal brytes ned i hht vedlagte matrise. Hver respondent skal knyttes til en aktør/bedrift. I 2015 (år 1) ønsker vi kun datainnsamling for følgende bransjer: dagligvare, bank, telekomm, Posten Norge.

Data

For ytterligere detaljer, vises det til “white paperet”.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av markedsundersøkelse til CSI
Dato for kontraktstildeling: 28-07-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ipsos MMI, Karenslyst Allé 20, 0278 Oslo NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00