Anskaffelse av løsning for sporing, analyse og datamaskering

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Konkurencinis dialogas
2014-05-02 15:34 (GMT+03:00)
2014-06-04 13:00 (GMT+03:00)
2014-06-04 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Politiets fellestjenester Politiets fellestjenester
Rolf M. Groth Rolf M. Groth
Postboks 8031 Dep
0030 OSLO
Norvegija
974761157

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Anskaffelsen

Formålet med anskaffelsen er å gjøre politiet i stand til å oppfylle politiregisterlovens krav til sporbarhet ved bruk av opplysninger.

Anskaffelsen skal gi politiet mulighet til å gjennomføre effektiv og treffsikker kontroll av sporingslogger ved hjelp av IKT-verktøy, og dermed bidra til å heve kvaliteten på politiets behandling av opplysninger og ivareta de registrertes rettigheter.

Anskaffelsen skal være i overensstemmelse med aktuell lovgivning, deriblant politiregisterloven, personopplysningsloven og arbeidsmiljøloven.

En ikke uttømmende beskrivelse av leveransen og forutsetningene for denne er gitt i Vedlegg 2.

Opsjoner

Oppdragsgiver skal ha en opsjon på datamaskeringsverktøy som kan benyttes på et heterogent databasemiljø for generell datamaskering i forbindelse med test, utvikling og forvaltning. Dette skal inkludere muligheten for å maskere data på tvers av databaseskjema og muligheten for å maskere data «on-the-fly». Dette for å kunne tilrettelegge testdata for testing av alle applikasjoner og tjenester som behandler personopplysninger og annen skjermingsverdig informasjon, samt å sikre at slik informasjon alltid sendes i anonymisert form til forvaltning, uten å forsinke utsending av feilmeldinger.

Oppdragsgiver skal ha en opsjon på SIEM-funksjonalitet for å kunne sette opp alarmer basert på hendelser eller sett av hendelser, samt rapportering i form av rapporter og automatisk varsling via for eksempel epost, for reaktiv og proaktiv sikkerhetsovervåkning. Løsningen må kunne settes opp i henhold til politiets implementering av ISO 27001.

 

Løsningsforslagene skal også beskrive opsjonene.

 

Kontraktsverdien er, uten forbindtlighet for oppdragsgiver, anslått til å ligge mellom 5 og 30 millioner NOK i investering, og mellom 1 og 6 millioner NOK i årlig vedlikehold. Opsjonene anslås å ha en verdi på mellom 5 og 60 millioner NOK i investering. Tallene er eksklusive MVA. Oppdragsgiver har mangelfulle erfaringstall og anslaget er derfor meget usikkert.

 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Kvalifikasjonsgrunnlag.docx 73 KB
Vedlegg_1.docx 46 KB
Vedlegg_2.docx 153 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva